Milletin dediği olacak, milletin hukuku hâkim olacak!

A -
A +
Sevgili okurlarım, ülkemizin yerli ve millî güçleri milletimizin geleceği için gerçek bir ittifak kurdular. Bu ittifakın adı 'Cumhur İttifakı'dır. Türkiye’mizin önümüzdeki yıllarına bu ittifak damga vuracaktır. Bu ülkenin tüm yerli ve millî insanları çok sevinçli ve mutludur. Yerli ve millî partilerimiz AK Parti ve MHP emin adımlarla beraberce geleceğe yürüyecektir.
Elbette bu yürüyüşe engel çıkarmak isteyen gayrimillî güçler olacaktır. Hiç şüpheniz olmasın ki Cumhur İttifakı, yani bu milletin yüzde 65’i bu gayrimillî güçleri ezecek ve geçecektir. Devletimiz ve milletimiz şu an bir bütündür. Diyebilirim ki cumhuriyetimizin tarihinde devlet ve millet kaynaşması hiç bu seviyede olmamıştı. Allah’a şükür ki sonunda bu ülkede devlet-millet kaynaşmasını tam olarak sağladık. İşte bu 'Cumhur İttifakı’dır. Millet ve DEVLET olarak bu ittifaktan kıvanç duymalıyız.
Mehmetçiklerimizle, polislerimizle, istihbaratçılarımızla, savcılarımızla, hâkimlerimizle ve tüm diğer yerli insanlarımızla tam bir millî bütünlük içindeyiz. İslam ve Türkiye düşmanlarına millet ve DEVLET olarak göz açtırmayacak güçteyiz. Hem gayrimillî olacaksınız hem de bozgunculuk yapacaksınız. Bu ülke bunu kaldırmaz. Nitekim kahraman savcılarımız ve hâkimlerimiz adım adım bu tiplere cezasını veriyor ve verecek. 28 Şubat’ın alçak darbecileri de çok yakında ağırlaştırılmış müebbet cezalarını yiyecekler. Onlar da FETÖ’cü darbecilerin yanına gidecekler. 15 Temmuz’u desteklemiş olanlar gibi 28 Şubat askerî darbesini desteklemiş herkes adım adım bedelini ödeyecek. 28 Şubat’ın sivil ayağına da er ya da geç sıra gelecek. Adaletten kaçış yok. Milletimiz müsterih olsun, dinimize ve inançlı insanlarımıza yaptıklarının bedelini ödemeyen kimse kalmayacak.
28 Şubat millete darbeydi. Milletin değerlerine ağır bir hakaretti. FETÖ’nün nasıl her ayağına hesap soruluyorsa, 28 Şubat’ın da sivil ayaklarına davalar gelecektir. Yoksa sadece askerlere verilecek cezalarla 28 Şubat kapatılırsa, bu millet bunu kabul etmez. 15 Temmuz FETÖ darbesinin medya ve diğer ayaklarına hesap sorulduysa 28 Şubat’ın da sorulmalı.
17-25 Aralık’tan sonra FETÖ’nün yanında yer alan herkese yavaş yavaş sıra gelecek. 15 Temmuz’a kadar aleni FETÖ’yü desteklemiş ama darbe girişimi sonrası numaradan Erdoğancı görünenler de bu akıbetten kaçamayacak. Bazıları yurt dışına kaçıyor ya da oradan hâlâ operasyon çekmenin derdindeler. Ne olursa olsun, istedikleri kadar kaçsınlar Türkiye’nin yerli ve millî güçleri bu savaşı kazanacaktır. Savcı ve hâkimlerimizin dediği gibi haklarında soruşturma olup yurt dışına kaçan ve dönmeyenler mutlaka FETÖ’cüdür.
Bu gayrimillî adamlar benim gibi yerli ve millî adamlara FETÖ şüphelisi karanlık sitelerde uydurma haberlerle istedikleri kadar saldırsınlar, önemli değil. Ancak ezik tipler olarak kendi kendilerini tatmin ederler. Onlar da başlarına gelecekleri ve bundan kaçamayacaklarını biliyorlar. Geçen hafta yazdığım cumhuriyet savcılarımızın iddianame ve soruşturma dosyaları nettir. Görünen köy kılavuz istemez. 'Cumhur İttifakı’nın mensupları bir ve bütündür. Millet ve DEVLET bir ve bütündür. Millet ve DEVLET kaynaşmasının hukuksal neticelerini de hep beraber göreceğiz. Artık azgın azınlığın değil milletin hukuku geçerli olacaktır...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.