Hem FETÖ’ye sövüp hem FETÖ’den trilyonları indirenler

A -
A +
Demek ki çok isabetli ve kimsenin dokunamadığı noktaya işaret edince millet de o yazıya aşırı sahip çıkıyor. Ekranlarda FETÖ’ye sövüp sonra FETÖ’cü zenginlerden astronomik paraları cebe indiren ve bu Fetullahçı teröristleri kurtarmak için her şeyi yapan Kemalist avukatları yazınca iki gündür beni arayan ve destek olanın haddi hesabı yok. Atatürkçü yurttaşlarımız özellikle infial içinde bu sözde Kemalist avukatlara çok daha sert tepkiler veriyorlar. Ünlü de bir sanatçı olan Atatürkçü okurum “Sizi hiç sevmezdim ama yazınızdan etkilendim. Kaç paraya kendilerini FETÖ’ye satmışlar Cem Bey? Tek tek aldıkları paraları da açıklayın lütfen. Biz Kemalistlere ihanet ettiler” diye yazmış.
Bu arada yine belirtmek istiyorum, eğer tıpkı Kemalist avukatlar Turgut ve Aslı Kazan, Salim Şen, Hüseyin Ersöz, Kazım Akalın ve Ersan Şen gibi Fetullahçı teröristlere büyük para karşılığı avukatlık yapan hükûmete yakın muhafazakâr avukat varsa onları da yazın bana, onları da deşifre edeyim!.. Bu köşe adil bir köşedir. Ben kimseyi kayırmam ve kimseye de takıntı duymam. Mesela Nedim Şener bana takıntılı bir tiptir ve bana haksız biçimde saldırıp durur. Dün de öyle yapmış. Çünkü Şener ile ilgili gerçekleri Twitter ortamında yazdım. Bunları Kemalist Erol Mütercimler canlı yayında okudu ve o videodan sonra Nedim’in muhalefet nezdinde itibarı bitti. Hâlbuki eskiden beni severdi ve benim aracılığımla “yukarıdakilere” selam gönderirdi. Ama işte gerçekleri yazınca insanların tavrı değişiyor.
Ben yine de Kemalist avukatlarla ilgili dünkü dürüst yazısından ötürü takdir ettim Nedim’i. Çünkü ben eğriye eğri doğruya doğru derim. Ekranda FETÖ’ye sövüp sonra FETÖ’den trilyonları cebe indiren sözde Kemalist avukatlara karşı her onurlu ve haysiyetli gazeteci tepki göstermek zorundadır. Kemalist bir avukat hem bir Fetullahçı teröristin hem de Ahmet Hakan ve İsmail Saymaz’ın avukatı olamaz!.. Aslı Kazan’ın durumu aynen budur. Eğer Hakan ve Saymaz bu skandala tepki vermiyorlarsa ve Kazan’ı azletmiyorlarsa onların da; Fetullahçı terörist Eyüp Can’a açıkça destek vermeye devam eden Ertuğrul Özkök’ten farkları yok demektir.
Aynı şekilde başta Nedim Şener olmak üzere FETÖ ile mücadele konusunda hassas olan herkes Ertuğrul Özkök’e bu soruyu sormak zorundadır. Fetullahçı terörist Eyüp Can’a niye hâlâ destek veriyor ve görüşüyorsun? Bakın Özkök bu yaptığından pişman değil. Önümüzdeki hafta bile Londra’ya gidip Eyüp Can’la yine görüşüp ona destek olabilir. Çünkü Özkök FETÖ ile mücadelenin gerekli olduğuna asla inanmıyor. Gülen yeniden ülkeye dönse ona bile ziyarete gidebilir.
2018-19 ortamında bile Hürriyet’in başyazarı, aranan bir Fetullahçı teröriste alenen destek çıkabiliyor. İnanılacak iş değil. Nedim Şener bu konuda ne diyor? Özkök’e bir telefon açıp sorarsa bu olayın çok daha ilginç detaylarını öğrenebilir. Özkök şunu bilmeli ki, asla bu skandalın üstünü örtemeyecek. Demirören Medya’nın en üst düzey yetkilisinin benimle temas kayıtları da elimde duruyor...
FETÖ’ye ekranlarda sövüp piyasa yapıp sonra FETÖ’cülerden trilyonları indiren Kemalist avukatlar rezaletine geri dönelim... Kazan Ailesi’nden Ersan Şen’e, Hüseyin Ersöz’den Salim Şen’e bu avukatlar grubu ya özür dileyecekler ve aldıkları astronomik paraları Mehmetçik Vakfı’na bağışlayarak bu FETÖ’cü müvekkillerini bırakacaklar ya da bir daha Atatürk ismi ve FETÖ ile mücadeleyle ilgili tek kelam etmeyecekler. TV’lere de asla çıkamayacaklar. Ya birinci şık ya ikinci şık. Artık bu millet, “Ben hem denize atlarım hem ıslanmam” yüzsüzlüğüne izin vermeyecek.
Pazartesi gecesi Habertürk’te Kemalist Ersan Şen, TV NET’te ise Kemalist Hüseyin Ersöz yine FETÖ ile mücadele şovu yapıyordu. İkisi de iki azılı Fetullahçı teröristin avukatı. İnsan çıldırıyor. Ersan Şen ayrıca KPSS sorularını çalan FETÖ’cülerin de avukatı ve FETÖ ile mücadele deyip duruyor. Olamaz böyle bir olay. Arkadaş hiç mi yüzünüz kızarmıyor sizin?
O günkü yazımdan sonra beni Ahmet Zeki Üçok da aradı ve FETÖ’den parayı götüren Kemalist avukatlar gerçeğini bildiğini ve çok üzüldüğünü ifade etti. Öğrendiğime göre bu zengin Fetullahçı teröristler, Kemalist Celal Ülgen’e de büyük paralar önerip avukatlık talep etmişler ama şerefli bir Kemalist avukat olan Celal Ülgen bu astronomik rakamları elinin tersiyle itmiş. "Asla ismi bilinen hiçbir Fetullahçı teröristin avukatı olmam" demiş. İşte onurlu tutum budur. Haysiyetli tavır budur. Ben Kemalist değilim ama böyle namuslu bir tavır karşısında saygıyla eğilirim. Zıt görüşte bile olsak Celal Ülgen gibi namuslu adamlara ihtiyacımız var. Diğer sözde Kemalist avukatlar da Celal Ülgen’i örnek almalıdır. FETÖ ile mücadele para karşılığı satın alınacak bir olgu değildir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.