Yendik üzgünüz!

A -
A +

''F.Bahçe’nin başına geçmek için gün sayan Kocaman Kadıköy’de kazandığı için mutlu mudur?''

Bir tarafta Fenerbahçe’den ayrılmak için şafak sayan Dirk Advocaat, diğer tarafta onun koltuğuna oturmak için sezonun bitmesini bekleyen Aykut Kocaman.
Yok aslında birbirlerinden farkları.
Maçta 5 golün olması aldatmasın. Ligin en sıkıcı futbolunu oynatan iki teknik adamı, ilk yarıda “Hangimiz daha kötüyüz” yarışı yapıp durdu.
Takımın yükünü tek başına sırtlanan Lens, babasının cenaze törenine gidince Fenerbahçe’nin kazanma ihtimalinin yüzde 1 olduğunu tribündeki az sayıdaki sarı-lacivertli taraftar da biliyordu. Onların ki sadece minik bir umuttu.
Mehmet Topal’ın üst üste iki bireysel hatası gelince, Lens’in Konya’daki karşılığı Bajic iki golle faturayı kesti.
Aykut Kocaman’ın ikinci golden sonra oyuncularına “Sevinmeyin” ikazında bulunması, tribünlere şirin görünme çabasından başka bir şey değildi.
Tabii bu ikaz, önümüzdeki sezonun planlarını şimdiden yapmaya başladığının da açık belgesiydi.
Konya Ovası’nda 50 metre sürdüğü topu kaleye şutlayan Martin Skrtel, Serkan Kırıntılı sayesinde kariyerinin en iyi golünü attı.
Milosevic’in direkte patlayan şutu ve Fernandao’nun trajik görüntüsüyle ilk yarı bitti.
Üç ön liberodan vazgeçen Advocaat, Ozan’ı kenara, Topal’ı da stopere çekince Fenerbahçe biraz hareketlendi. Ancak teknik adamlıktan emekliliğe çoktan ayrılmış Advocaat, bu riski almak için bile skorun 3-1’e gelmesini bekledi.
Pek umudu olmasa da Şampiyonlar Ligi kovalayan Fenerbahçe’nin artık kalan haftalarda dördüncülükteki yerini de kaybetmesi muhtemeldir.

MAÇIN ADAMI

Riad Bajic

Çok ekstra oynamasa da attığı gollerle Kadıköy’den 3 puan çıkardı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.