Çakma Conte!

A -
A +

Her Galatasaray maçı sonrası Igor Tudor’u eleştirmek çok sıkıcı gelmeye başladı ama ortada büyük bir teknik adam faciası varsa başka ne yazılabilir ki?
Karşımızda sürekli saçmalayan, düpedüz çakma bir Antonio Conte var.
Tuhaf oyuncu ve sistem değişiklikleri yapan, kaybettiğinde suçu hep başka yerlerde arayan, kazandığında ise zafer kazanmış komutan tavırlarıyla basın toplantısında esip gürleyen Tudor, Galatasaray’ın yaşadığı tükenmişlik sendromunun en büyük failidir.
Tudor, dün bir defa daha üçlü savunma sevdasına yenik düşerek, hem kendini, hem de Galatasaray’ı yakmıştır.

Tudor’a sorularım şudur;
Yıllarca Juventus gibi üst düzey bir kulüpte stoper olarak görev yapan biri olarak, acaba kariyerinde her hafta değişen bir savunma hattında hiç oynadın mı?
Hadi diyelim ki üçlü savunma doğru bir tercihti. Peki, Maicon dururken göbekte Denayer’i oynatmayı nasıl izah edebilirsin?
2-0 geriye düştükten sonra 4’lü savunmaya döndüğünde Maicon mu çıkar, yoksa  bu sezon ilk defa oynattığın Ahmet Çalık mı?
Sofiane Feghouli acaba kariyerinde hiç forvet oynamış mıdır? İlla ikinci forvetle oynayacaksan bu neden Eren Derdiyok değildir?
Düne kadar yüzüne bakmadığın Yasin’in, Rodrigues’den daha iyi olduğuna ne zaman karar verdin?
Bazı insanlar deneme yanılma metodu ile de öğrenebilir ancak denenmişi denemek, gerçekten inanılmaz!..

Galatasaray’ın bu teknik adamla şampiyon olması pek mümkün görünmüyor. Zaten son 4 deplasmanında kazanamayan bir takımın şampiyonluktan bahsetmesi pek doğru bir yaklaşım olmaz.

MAÇIN ADAMI: Khalid

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.