FETÖ, İyi Parti için bundan sonra neler yapacak?

A -
A +
Çekilmiş bir kılıç gibi uyandım bu sabah
Her şeyin farkında olarak...
Yukarıdaki dizeler Çerkes şair ve yazar Kuyeko Nalbiy’den(*)
Nereden aklına geldi diyeceksiniz.
Önceki gece Ümit Akdemir’in uyarısıyla Fetullah iblisinin konuşmasını dinlemiştim.
Talimatlarını projeksiyon yöntemiyle FETÖ mensuplarına iletmekteydi. Kaos çıkarmak için terör eylemi yapmaları gerektiğini söylüyordu “Kendileri yapar ama bizim üzerimize atabilir” diyerek.
Bu ülkeye 30 yıla mal olan, yüzlerce insanımızın katili Fetullah “Seçim sath-ı mailine girerken bunlar iki tane sergerdan bulup, canlı bomba olarak sürebilirler kendilerinden. O canlı bombalar da çıkıp ben bunların evlerine gidip gelmiştim, bunların okulunda okumuştum der ve terör hareketlerine başvururlar” diyordu.
Yani koyunlarına “Aranızdan iki canlı bomba seçin. Size tarih ve koordinatları bilahare ileteceğim” talimatı vermekteydi.
Ülkemizin başına gelen her belanın bizatihi sorumlusu olan caniyi dinleyip huzursuz bir şekilde yattım ve ertesi sabah uyandığımda aklımda yukarıda paylaştığım dizeler vardı:
“Çekilmiş bir kılıç gibi uyandım bu sabah/Her şeyin farkında olarak."
Bekle dedim, bekle.
Yeni planların eşiğinde bunlar. Fazla geç kalmazlar.
Hiç gecikmedi.
Gece vakti gerçekleşen bir olayın haberi sabah ekranlarımıza düştü. İyi Parti’nin Bağcılar’da seçim standına bir grup bıçaklı saldırı düzenlemiş. Bir kişinin durumu ağır.
Zannediyorsunuz ki ölüleri bile ateşe verebilecek denli gözü dönmüş bu yaratığın elinin altındaki “insan gücü” için böylesi provokasyonları yapmak zor.
Sadece son 10 yılda yaptıklarını hatırlayın yeter. Onlar için çocuk oyuncağı.
Planları şu:
1-İyi Parti’nin ve Meral Akşener’in mağdur olması.
2-Ülkeyi terör ortamına sürükleyerek halkı “Kurtuluş İyi Parti’de” noktasına getirmek.
Yazabilecekleri senaryolar kısıtlı ama vazgeçmiyorlar. Kumpaslarının mutlaka bir alıcısı olduğunu düşünüyorlar. Haksız da sayılmazlar. Ellerinin altında hâlihazırda irili ufaklı üç parti var. Bunlardan bazılarının liderleri “Ahlaksızlığı meşrulaştırmak” için kendini yırtan bir figür.
İyi Parti’yi zaten doğrudan destekliyorlar. Bunu bir tek ilan etmedikleri kaldı.
Üç numaralı tekne kazıntısı ise her şeyi yapmaya hazır. Kendi seçmeni “Biz imza vermediğimiz hâlde bu Temel nasıl oldu da 100 bin imzayı buldu” diyerek şaşıyor safça.
Kısaca tezgâh büyük, oyuncular ise hayli kaşar.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Nisan 2016 tarihinde, İçişleri Bakanlığı yaptığı sırada işlenen FAİLİ MEÇHUL CİNAYETLERİ sahiplenen şu “soğukkanlı” açıklamasına bakın, muhtemel Fetullahçı kaos planındaki rolünü çözün:
“Ben, İçişleri Bakanlığı yaptığım dönemde tarihin en uzun, en geniş, en kapsamlı sınır ötesi harekâtına imza atmış bir bakanım. Utanarak söylüyorum bazıları diyor ki sosyal medyada 'Meral Akşener MHP’ye genel başkan olmasın, faili meçhullerin sorumlusu O’dur' diyorlar. Ne derseniz deyin hepsi kabulümdür. Bu ülke için, bu milletin birliği beraberliği için bir şey yapılması gerekiyorsa yapmışımdır, sorumluluğunu da sonuna kadar alıyorum.”
Yaptım, ben yaptırdım diyor. Akşener’in cinayetleri bu kadar soğukkanlı biçimde kabulleneceğini kimse beklemiyordu kuşkusuz.
Artık “Kimden destek alıyor” sorusunun anlamı kaldı mı?
Devlet Bahçeli yanlış mı söylüyor?
Anlaşılan o ki 7 Haziran 2015 seçimlerinde FETÖ’cü bağımsız adaylara oy verenler imzalarını Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu arasında bölüştürdü.
Doğu Perinçek’in Vatan Partisi’nin oyu SP’den çok daha az değil ama 45 bin imzada kaldı dün itibariyle. Çünkü o Pensilvanya merkezli “otorite”yle zıt kutupta.
Onlar hazırlanmışlar. Sorum şu:
Bu ülkenin demokrasi güçleri, yani bizler; hazır mıyız?
.....
(*)Kuyeko Nalbiy, Kafkasya’daki Çerkes Cumhuriyeti Adigey'in Rusya çapında tanınan şair ve yazar. Aynı zamanda Shakespeare, Molier, Gogol ve Çehov’un eserlerini Çerkesçeye kazandıran bir çevirmen.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.