Muharrem İnce’ye dostça tavsiyeler

A -
A +
Eğer kurultay olursa dedik.
Muharrem İnce ile karşılıklı davalarımız var: Çok sert giriştik birbirimize çünkü bana edepsizce hakaret etti. Hakkında dava açtım, hesabını verecek.
O ayrı, bir kenara koyuyorum.
Buradan itibarı kendi taraftarları nezdinde de bir hayli örselenen Muharrem İnce’ye önemli tavsiyelerim var. Çünkü başarının sırrı bu tavsiyeleri hayata geçirmekte.
Dediklerimi dikkatle okusa iyi eder.
1-Küfür-hakaret etmeyeceksin
2-Alkolden uzak duracaksın
3-Öfkeni kontrol altında tutacaksın ve toleranslı olacaksın, dolduruşa gelmeyeceksin
4-Kadınlar konusunda akıllanmışsındır ama yine de dikkatli olacaksın
5-Yalan söylemeyeceksin
6-Söylediğinin arkasında duracak, bir süre sonra tersini söylemeyecek, sözlerini inkâr etmeyeceksin
7- FETÖ ve PKK karşıtlığının muğlak kalmaması için net konuşacaksın. Bak Kemal Bey tehlikeyi anladı ve 15 Temmuz darbesini yaptıran kişinin Pensilvanya’da oturduğunu söyledi. Düşün, düne kadar FETÖ iblisinin propagandası olan “kontrollü darbe” yalanını sallıyordu. İşte bu utanmazlığı yapmayacaksın.
 
VE EN KRİTİK NOKTA
 
Kurultay esnasında provoke edilebilirsin. Sakın ama sakın bu özelliklerin nedeniyle galeyana gelme. Daha önce Deniz Baykal’ın karşısına çıkan Mustafa Sarıgül’ün tribünlerdeki hâlini gözlerinin önüne getir. Eğer bilmiyorsan da sana birileri göstersin videosunu. Sarıgül neden kaybetti anlarsın.
Bu önerilerim tamamen samimi, içten düşüncelerim.
Vatanını seven bir CHP için senden daha iyisi yok Muharrem Bey. Bu partiyi halka dokunan, onu anlayan, daha mütevazı kimliğe büründürebilecek tek kişi olduğun ortada.
Unutma ve stratejini buna göre belirle. İstikbalin kendi ellerinde.
 
FUAT UĞUR'UN DİĞER YAZILARI İÇİN TIKLAYIN
 
Tuncay Özkan’ın iki amacı ve İnce’nin kaderi
Teşekkürler Amerika-Teşekkürler Türkiye
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.