Yeni Moğol katliamı

A -
A +
Bilim Tarih ve Medeniyet Tarihçisi Will Durant ve Thomas Arnold’un “Garbın İslamdan Öğrendikleri” adlı eserinde yazdığı üzere geçmişte 300 bin kişilik Cengiz’in ordusu 10 milyon Müslümanı katlettiği gibi İslam medeniyeti ile varlıkları ve eserleri tahrif edildi. İkinci Dünya Savaşında atom bombası ile ölenler dahil Japonya’nın kaybettiği insan sayısı o tarihte medeniyet merkezi olan “Merv” şehrinde katledilenlerden azdır.
Rus ile Almanların 2. Dünya Savaşında ölenlerinin toplamı Moğol katliamında ölenlerden azdır. Ve ABD, İngiltere ve Fransa’nın 1. Dünya Savaşında kaybı 500 binin altındadır. Ve Moğol istilası esnasında İspanya, Endülüs Müslümanlarını katletti. Endülüs’e yardım edemediler. Yahudiler tarafından Alamut Kalesi'ndeki Haşhaşiler (1090-1256) Selçuklu Devleti siyasilerine suikastlar yapıyordu. (Bugünkü DEAŞ gibi) Bugün ise İkiz Kulelerin yıkılışından bu yana İslam Dünyasına saldıran zamanımızın Moğol istilacıları ABD’dir. Zaten İslam Dünyasında bütün terör örgütlerinin kurucusu ya da destekleyeni ABD’dir. Ve ABD’nin en tesirli silahı terördür.
El Kaide’yi ABD kurdu ve destekledi. Emirlerine karşı çıkınca liderlerini katlettiler. Ve El Kaide’yi düşman olarak hedefe yerleştirdi. CIA Saddam’ı Beyrut’ta yaptıkları görüşmeden sonra Irak’ın başına geçirdi. Saddam’ı kullandı. Özal Saddam’a ABD’nin niyetini söyleyince Saddam rol değiştirdi. ABD küresel imha silahları yalanı ile Irak’ı işgal etti. Saddam idam edildi. Irak bölündü. Şu anda yaşanan Suriye’yi bölme projesidir. Bu projede PYD ve YPG taşerondur. Rakka sadece bahanedir. Asıl hedef PYD ve onun vasıtasıyla PKK’nın silahlandırılmasıdır. İslamiyeti istismar eden DEAŞ’ı kuran da ABD’dir. DEAŞ ortaya çıktığında yazılarımda bu terör örgütünü ABD’deki Siyonist ve Neo-Conlar kurdu iddiamı Trump da dile getirmiş idi. Seçim kampanyasında açıkça DEAŞ’ı Obama kurdu itirafını yapmıştır. DEAŞ’ın son kullanma tarihi bitmiştir. DEAŞ’ın yerini PYD ve YPG almıştır. ABD asla ve asla PYD ve YPG’yi terk etmez. Ve ABD’ye asla güvenilmez. Suriye iç savaşında ABD tam 3 defa görüş değiştirmiştir. YPG ve PYD’nin Fırat’ın doğusuna çekilme sözünü yerine getirmemiştir.
İkiz Kuleleri CIA, MOSSAD, Pentagon yıkmıştır. ABD ve dünya kamuoyunu algı operasyonu ile yanıltmış ve Müslümanların üzerine atmıştır. Böylece Afganistan ve Irak işgal edilmiştir. İkiz Kulelerin yıkılmasından önce Beyaz Saray’da Bush iktidarı ile Yahudi ağırlıklı petrol şirketleri aylarca görüştüler. Ve "Büyük Ortadoğu Projesi" ile 19 İslam ülkesinde savaş, iç savaş, darbeler başta olmak üzere projeler yapıldı. Ve bu projeler adım adım gerçekleşiyor. Bu projelerin nihai hedefi Türkiye’dir. ABD’ye güvenmek kobra yılanına güvenmekten farksızdır.
ABD İsrail’in yıllar önce hazırladığı 13 sayfalık planı gereği Suriye’yi bölmek istiyor. Trump Türkiye’nin isteği üzerine YPG, PYD ile ilişkisini kesemez. Peki neden? Kestiği gün o makamda asla duramaz. Trump İsrail’in isteği üzerine Suriye’nin kuzeyinde Kürt maskesi altında ikinci İsrail’in kurulmasını istemektedir. Bu yolda ikinci safha bölgeye Yahudi ve Hıristiyanların doldurulması Kürtlerin azınlık duruma düşürülmesidir. Yani Filistin’deki Filistinlilerini durumuna düşürülmeleridir...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.