Dünyadaki bunalımlar

A -
A +
Son 200 yıldır Osmanlıda ve cumhuriyet devrinde birbirini takip eden siyasi, askerî, ekonomik, sosyal ve ahlaki bunalımların arkasında Siyonizm ve onun taşeronu küresel sermaye çetesi vardır. Başarının sırrı düşmanı tanımaktan geçer. Geçmişte ülkeler hedeflerini, stratejilerini bazı kavramların arkasında gizlerlerdi. Şu anda gizlemeye lüzum görmüyorlar. İnternet çağında her şey ortadadır. Ve teknolojiyi kullanarak devletlerin kozmik bilgilerine dahi ulaşılır olmuş, sır olmaktan çıkmıştır.
Dünyada gerek klasik gerekse iç savaşların, darbelerin, ekonomik krizlerin arkasında Siyonizm vardır. Ve hedef Yahudilerin dünya hâkimiyetidir. Nihai hedef ise dünyada tek dil, tek alfabe (yakında), tek para birimi, sermayenin bir elde toplanmasını sağlamak, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin daimi üyesi (ABD-Rusya-Çin-İngiltere-Fransa) Beşli Çete ile dünyayı Siyonizmin emrinde ve hedefleri istikametinde idare etmektedir.
Siyonizm emrinde olan CIA’nın eski başkanı Graham Fuller’in eserlerinden biri “İslamsız Dünya”dır. Yalnız Fuller değil bir yığın Siyonizm uşakları ve ABD’nin iktidar yetkililerinin açıkça itirafları şöyledir:
“ABD liderliğinde dünya hâkimiyetinin (yani Yahudi hâkimiyeti) önünde en büyük engel İslamiyettir. İslamiyetin kalesi olan Türkiye yıkılmadan bu hedefe ulaşılamaz.”
İslam Dünyasının yeniden sömürge olması için Türkiye’ye "Haçlı Seferi" başlatılmıştır. Dindar muhitler olarak tanınan Eyüp, Üsküdar ve çok sayıda il ve ilçedeki Müslümanlar hâlen "Batı afyonu" ile uykudadır. Bu konuda gaflet ve cehalet içindedirler. Ve sayıları asla küçümsenemez. Erdoğan ve kadrosu, destekleyenleri yalnız Türkiye’yi değil, bütün Müslümanları savunuyor. (İslam Dünyası Din Âlimleri Birliği Genel Sekreterinin itirafı) Türkiye’deki bazı dindarlar ise bu "Haçlı savaşı"nda Hıristiyan Batı’nın yanındadırlar. Hıristiyan Misyonerler Birliğinin lideri açıkça "803 yıllık Endülüs’ü ve 622 yıllık Osmanlıyı yıktık gerekirse yüzlerce yıl da olsa eninde sonunda Türkiye’yi de yıkacağız" demektedir...
Siyonizm, emrinde çok güçlü medya ve algı yoluyla Erdoğan düşmanlığı aşılamaktadır. Seyyid Abdülhakim Arvasi (kuddîse sirrûh) hazretleri buyurdu ki:
“Osmanlının İslamiyete hizmeti Eshab-ı kiram (rıdvanullahi aleyhim ecmain) Efendilerimizden sonra gelir. Makamları ise Tabiin Efendilerimizden sonra gelir.
İkinci Dünya Savaşında Alman orduları sınırlarımıza yaklaştığında Hicaz’da bulunan akrabaları Mekke-i Mükerremeye davet ettiler. Ancak kendisi bu davete icabet etmedi. “Ben Türkiye’yi bırakıp bir yere gitmem. Müslüman için yaşanacak yer burasıdır. Ehl-i sünnetin kuvvetli olduğu yerdir” demiş idi. O büyüğün şu nasihatini de asla unutmayın: “İslamiyet bu memleketten giderse ne Hind’de kalır ne Sind’de” buyurdular.
.....
Not: Kıymetli okuyucularımın Ramazan Bayramını şimdiden tebrik ederim. Dünya ve ahiretleri için duacıyım. Dualarını beklerim.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.