ABD çöküşün eşiğinde

A -
A +
Devamlılık Allahü tealaya aittir. İnsanlar gibi devletlerin de başlangıcı, gelişmesi ve çöküşü vardır. Beş bin yıllık siyasi tarih imparatorluklar, devletler, hanedanlar mezarlığıdır. ABD tarihi soykırımlar, zulümlerle doludur.  Allahü teala “İhmal etmez, imhal eder” ıslahı ve tövbesi için zaman verir. Osmanlıyı Siyonistler yıktı. Fransa, Almanya, Rusya ve Avusturya İmparatorluklarını da Yahudiler ve emrindeki masonlar yıktılar.
Birinci ve İkinci Dünya Savaşlarını Rochild liderliğindeki Yahudiler çıkardı. Yahudi düşmanı Yahudi asıllı Hitler’i Almanya’daki iktidarına Yahudi bankerler getirmiştir. Hitler vasıtasıyla Avrupa’daki Yahudiler Yahudi asıllı Stalin vasıtasıyla Rusya’daki Yahudileri Filistin’e göç etmeye mecbur ettiler. Böylece bugünkü zalim İsrail kuruldu.
İkinci Dünya Savaşından sonra Yahudi ağırlıklı küresel sermaye daha doğrusu beşli çete “ABD, Rusya, Çin, İngiltere ve Fransa” dünyayı sömürmeye başladılar. Dünyayı kan ve gözyaşı ile idare ettiler. Beşli çetenin temeline ilk dinamiti Cumhurbaşkanı Erdoğan Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda “Dünya beşten büyüktür” sözü ile koymuş oldu. Şu anda ise ABD-Rusya ve ABD-Çin arasında savaş sözleri telaffuz ediliyor. Fransa ABD yanında İngiltere gizli olarak Çin’in yanındadır.
İkinci Dünya Savaşından bu yana ABD iktidarları; küresel sermaye, Siyonizm, ABD Yahudi lobisi ve İsrail karesi içinde haps edilmiştir... ABD dış politikası sadece bir hedefe odaklanmıştır. İsrail’in güvenliği Suriye’de bitmeyen savaş, Saddam’ı devirerek 2 milyon Iraklının katli, Irak’ın bölünmesi, Türkiye’de AK Partinin kapatılma davası, MİT Müşteşarı, Taksim Gezi ve 6-7 Ekim vahşeti, 17-25 Aralık adli darbe teşebbüsü ve 15 Temmuz’da FETÖ itlerini kullanarak NATO ve Pentagon’un Türkiye’ye açtığı savaş. DEAŞ’ın Obama ve S. Arabistan tarafından kuruluşu, PKK terörü, Mısır’daki darbe ve demokrasiye son verilişi. S. Arabistan’ı kontrol için Yemen’de İran destekli Şii terörü, Katar krizi, Navaz Şerif’in azli ve bütün hadiseler Orta Doğu’da İslam Dünyasının göğsüne bir hançer gibi saplanmış İsrail için yapılmaktadır.
Suriye’nin kuzeyinde PYD ve YPG’ye bin tır dolusu silah vererek Kürt devleti kurma hazırlığı Yahudilerin yani İsrail’in güvenliği içindir. ABD’li yetkililer telaş içindeler. Ve açıkça ABD imparatorluğu çöküyor diyorlar. Bu fakir de 40 yıldır ABD çökecek diyorum. Şimdi, kendileri feryat ediyor. Pentagon’un “Tehlikeyi bilerek liderlik sonrası dünya düzeninde risk analizi” adlı araştırmayı ABD ordusu savaş üniversitesine bağlı bir grup muvazzaf ve emekli subay yapmıştır. Çıkan görüşler şu şekildedir:
“İkinci Dünya Savaşından sonra ABD öncülüğünde kurulan uluslararası düzen zayıflıyor, hatta yıkılıyor. ABD bu düzen içerisindeki liderliğini kaybediyor. Yani Amerikan imparatorluğu çöküyor.”
Raporda ayrıca ABD’nin çöküşündeki en önemli tesirin ise “ABD’nin otoritesine direniş” olduğu ifade ediliyor. Ve bu direniş Rusya ve Çin tehdidinden daha büyük bir risk gösteriyor. Raporda önemli tavsiyelerden birkaçı ise şöyle:
Daha fazla istihbarat faaliyeti. Stratejik hedeflere uygun “Algı operasyonu” psikolojik savaş. Askerî olarak dünyaya daha çok yayılma. Ülkeleri kültür ve ekonomik olarak kontrol altına almak ABD’nin düzenine ve otoritesine karşı çıkan ülkeleri terör yoluyla yıpratmak. Terörü silah olarak kullanmak...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.