Hedefteki ülke Türkiye

A -
A +
 
Dünyada gelişmiş 7 ülkenin (ABD, İngiltere, Fransa, İtalya, Almanya, Kanada ve Japonya) ekonomisi hızla çökerken, 7 ülkenin ekonomisi ise hızla gelişmektedir. Bu ülkeler Türkiye, Endonezya, Hindistan, Çin, Rusya, Brezilya ve Meksika’dır. Bu 7 ülke içinde en hızlı gelişeni Türkiye’dir.
Türkiye’nin son derece hızlı gelişmesi Batı’nın ve O’nun Türkiye’deki "mankurt" ve "zombi"lerinin vesayetine son vermesi, Lozan’da ayağına takılan prangalarla belli sınırlar içerisine hapsedilen Türkiye’nin, Orta Doğu başta olmak üzere dünya siyaset platformunda yer alması, Fırat Kalkanı Operasyonu ile ABD’nin Suriye’deki hain planının bozulması, Türkiye’nin eski Türkiye gibi ABD ve AB’nin isteklerine evet dememesi emperyalist güçleri âdeta çılgına çevirdi.
Eski Türkiye’nin özlemi içinde olan ABD liderliğindeki Haçlı Ordusu, Türkiye’ye post-modern savaş açtı. Şu anda savaş içindeyiz. Çok sayıda kişi farkında değiller. Siyonizmin emrindeki medya gerçekleri gizliyor. Geçmişte saldıranlar sadece dışarıda idi. Dışarıdaki haçlı ordusu ABD, Almanya, İsrail, Bazı Körfez ülkeleri, Suriye’dir. İçerideki Haçlı ordusu ise FETÖ, PKK, DHKP-C, DEAŞ, yerli ve millî olmayan, Hıristiyan Batı kültürünün potasında erimiş sözde aydınlardır. Kılıçdaroğlu’nun CHP’si ise ABD ve AB’nin “Truva Atı”dır.
Yakında Türkiye, Pekin-Londra arasındaki İpekyolu’nun (karayolu-demiryolu-denizyolu) en önemli kavşak noktası olacaktır. ABD geçmişte birçok gelişmeyi önlediği gibi, millî ve yerli olmayan bu ülkenin değerlerine düşman “Beyaz Türkler” ile İpekyolu’nu da kontrol hatta buna mani olmak peşindedir. Diğer önemli konu ise Türkiye enerji güzergâhı olacaktır. Bunu önlemek için PYD kollanarak Suriye’nin kuzeyinde Akdeniz’e uzanan bir koridor (ikinci İsrail) ile petrol ve doğalgaz boru hatlarını buradan geçirerek Türkiye saf dışı bırakılmak istenmektedir. Ve Bölgede bir savaşa kesin kararlıdır.
Ekonomi strateji uzmanlarına göre 2040 yılında en hızlı gelişen 7 ülkenin ekonomik gücü, gelişmiş 7 ülkenin ekonomik gücünün 2 misli olacaktır. Bu ise dünya ekonomik hâkimiyetinin Batı’dan Doğu’ya kaymasıdır. Geçmişte Türk devletlerinin ve Osmanlı’nın “Kızılelma”sı vardı. İngilizlerin temsilcisi mason sivil paşaların Tanzimat ihanetinden sonra bu mefhum unutuldu. Erdoğan ile 2023, 2053 ve 2071 hedefleri “Kızılelma” oldu.
ABD’nin telaşı ve Türkiye düşmanlığının önemli sebebi, tespit edilen bu hedeflerin tayin edilen tarihlerden önce gerçekleşiyor olmasıdır. IMF’nin son Ağustos 2017 raporunu Türkiye’deki bazı medya organları gizliyorlar. Rapor özeti şöyledir; IMF Türkiye’nin hızlı büyümesini alkışlıyor ve “25 bin dolarlık kişi başına düşen millî geliri çoktan yakaladı. (2023 hedefi idi)
Erdoğan ve AK Parti düşmanlığı ara hedeftir. Asıl hedef Türkiye’yi yıkmak, bölmek, iç savaşa sürüklemek ve ekonomik, kültürel, siyasi gelişmeyi durdurarak geçmişi hortlatmaktır. Türkiye de ara hedeftir. Ana hedef İslam dünyasının yok edilmesidir. CIA eski Başkanı Graham Fuller “İslamsız Dünya” isimli kitabında açıkça “İslam Dünyasının sömürge hâline gelmesi için Sünni (Ehl-i sünnet) itikadının yıkılması şarttır. Bu ise Türkiye’nin yıkılması ile mümkündür” tavsiyesinde bulunur. Türkiye’yi yıkmak İslamiyet’i yıkmakla eş değerdedir. Erdoğan bu ülkeye cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerini yaptı. İman ehli olduğu, İslamiyet’e ve Müslümanlara düşman olmadığı için O’na düşmanlar. Kalpleri mühürlü olanlara ne söylesen tesiri olmaz.
Irma kasırgası ile ABD ekonomisi yaklaşık 200 milyar dolar zarar etti. Dinimiz tabii felaketler kimin başına gelirse gelsin sevinilmemesi gerektiğini emrediyor ancak kalbimize gelen şudur ki; Kadir-i Mutlak olan Allahü teala; ABD’ye kan ve gözyaşı döktürerek kazandığı paraların bedelini ödettiriyor. Binlerce mazlumun kan ve gözyaşı dökerek ettiği duaları Allahü teala elbette geri çevirmez...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.