HRİSTİYAN TERÖRÜ

A -
A +

       "Yeryüzünde 45 Müslüman ülke var.
        Bu Müslüman ülkelerden hiçbiri son 200 senede herhangi Hristiyan bir ülkeye saldırmadı.
        Askerî saldırılar düzenleyenler, başka bir deyişle diğer ülkelere savaş açanlar hep Hristiyan ülkelerdi.
        Kanlı Haçlı Seferleri, insanlığın utancı sömürgecilik geçmişi, I. ve II. Cihan Harpleri, Çin ve eski SSCB'de vuku bulan korkunç komünist katliamlar ve nihayet meşum Nazi soykırımında hiçbir Müslüman ülkenin en ufak bir dahli yoktu.
        Bütün bu hakikatlere rağmen Almanların yüzde 83'ünün Müslümanları fanatik yani bağnaz addetmeleri, Hristiyanların İslam dini hakkında ne kadar az bilgi sahibi olduğunu ayan beyan gösteriyor.       
        Haddizatında (aslında) gerçek fanatikler (bağnazlar) Batı'da!"
 
        Yukarıdaki sözler kime ait biliyor musunuz?
        Eski CDU (Almanya'nın Hristiyan Demokrat Birliği Partisi) milletvekili Dr. Jürgen Todenhofer'e...
       
        Tarih 19.12.2016...
        Türk polisi olduğuna dair resmî kimliği haiz bir alçak, Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezinde konuşma yapmakta olan Rus Büyükelçi Andrey Gennadiyeviç Karlov'un arkasına sinsice yanaşıyor. Bu yaratık, tıpkı riyakâr ve sinsi liderinden öğrendiği gibi Büyükelçi'yi kalleşçe sırtından vuruyor.
        Almanya'daki TV'ler bu menfur saldırıyı öncelikle bir Türk polisin Rus Büyükelçi'ye suikast düzenlediği ve bu suikast sonrasında zaten sallantıda olan Türkiye-Rusya ilişkilerinin yeniden bozulabileceği şeklinde veriyor.
        Rus Büyükelçi'nin cansız bedeni henüz soğumadan bu defa Almanya'nın başkenti Berlin'de bir tır, Noel pazarına dalıyor ve kasten 12 kişiyi ezerek öldürüp birçoğu ağır olmak üzere 48 masum insanı da yaralıyor. İlk etapta olayın faili olma ihtimaline binaen hadise mahallinden yaklaşık 2 km uzaklıkta Pakistanlı bir mülteci gözaltına alınıyor. Batılılar teröre yıllardır Müslüman terörü dedikleri için kimse bunu yadırgamıyor elbette. Hâlbuki tırı insanların üzerine süren kişinin yaralı vaziyette kaçtığına dair 132 ihbar geliyor Alman polisine. İhbarların neredeyse her biri farklı eşkâl içeriyor. Ama onlar sadece Pakistanlı ve Müslüman olmasından ötürü muhtemelen suçsuz birini hemen gözaltına almaktan çekinmiyorlar.
        Aklıma ilk anda o zavallı Pakistanlı mültecinin kim bilir nasıl işkencelere maruz kaldığı geldi. Sonra hemen kendime geldim. Pardon; Almanya, Amerika, İngiltere veya Fransa gibi aşırı demokratik ülkelerde haksızlık ve işkence gibi hadiseler asla vuku bulmazdı değil mi? Sözümü geri alıyorum.
        Her neyse, işte bu Müslüman Pakistanlı büyük ihtimalle Almanya'da hukuk devletine yaraşır bir şekilde ve büyük nezaket çerçevesinde sorgulanıp bir gün sonra serbest bırakılmıştır. Hakiki teröristin silahlı bir vaziyette Almanya'nın bir yerlerinde saklandığı tahmin ediliyor. İnşallah bir an evvel yakalanır.
 
        Batılıların uzun zamandır sahip çıkmaya çalıştığı insan hakları hususunda aslında en büyük hassasiyeti gösteren, kul hakkıyla Allahuteala'nın huzuruna asla gelinmemesi iktiza ettiğini hassaten (özellikle) öğütleyen yüce dinimiz İslam'ı terörizmle bağdaştırabilenlerin acilen insafa gelmelerini temenni ediyoruz.
 
        Vesselam.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.