Bu 3 puan piyango gibi!

A -
A +

"1-1’den sonra maç Konyaspor’a dönebilirdi. Pereira ile Durica sahada kaldıysa hakeme dua etmeli."

Trabzonspor-Atiker Konya, tartışılmayacak derecede “maç, bu maç” diye bağırıyordu. Yeni stat, coşkulu seyirci ve Burak Yılmazlı Trabzonspor! 2 kupalı ve M. Reşit Akçaylı Atiker Konyaspor!
Maç tahmin ettiğimiz gibi çok tempolu başladı. Hele 3. dakikadaki Konya golü maça bambaşka bir hava kazandırdı.
Asla kapanmayan Konyaspor’un Traore ve Fofana gibi çok estetik ve kontrolü çok zor oyuncuları var.
Yani Trabzonspor için rakip; hiç de kolay değildi. Trabzonspor’un gecikmeyen beraberlik golünü Burak’la bulması tribünlere ve takıma müthiş bir psikolojik üstünlük kazandırdı. 
Karabulutlar bir anda dağıldı. Hele 3 puanı getiren golün uzatmalarda yine Burak’tan gelmesi; Trabzon’da geceyi aydınlattı.
***
Trabzonspor’un gönlünden geçenlerin hepsi bu maçta gerçekleşti.
1) Burak Yılmaz 2 golle döndü.
2) Hakem, herhalde ilk hafta olduğu için hoşgörüsü yüksekti.
3) İlk golde büyük hata yapan Okay’ı kaybetmeyelim. Maç kazanıldı.
4) Olcay asistlerine devam etti.
5) Sezona 3 puanla girildi. 
***
İki takım da çok koştu, aşırı efor sarf etti. Maçın çok sayıda kırılma anı vardı.  1-1’den sonra maç Konyaspor’a da dönebilirdi. Önemli pozisyonlar buldular. Konyaspor lige damga vuracak takımlardan biri olacağa benziyor. 
***
Pereira’nın Fofana’nın ayağına basmasında şiddet vardı ve niyeti de iyi değildi. Kart çıkmadı. Atılmak için daha sertlerini de yaptı. 
Durica’nın hareketi Traore’ye net kırmızı karttı. Hız alarak ve yaralayıcı bir şekilde bileğine bastı. Nitekim oyuncunun ayağı kırıldı.

MAÇIN ADAMI: 
Burak Yılmaz
Kral bir döndü pir döndü. Trabzon’daki bütün karabulutları dağıttı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.