Bırakın gidin artık!

A -
A +

Bir döneme, bu kadro yapısına ve bu yöneticilerin üzerine kalın bir çizgi çekmenin zamanının geldiği ortaya çıkmıştır!

Müthiş bir stat yapmışsın! Başbakan “moral olsun” diye kalkmış gelmiş. Tribünler dolmuş!
Havadan, zeminden şikâyetçi olacak halin yok!
2018 Dünya Kupası için son bir fırsat eline geçmiş.
Yen bitir işi!
Maç başlamadan kadroları gören sade bir futbolseverin kafasına takılan ilk soru işareti “Bu Mehmet Topal yine stoper mi oynayacak?” oldu! Çünkü Topal’ın Milli Takımdaki stoper sicili çok bozuk. Serdar Aziz tribündeydi, Ömer Toprak yedekti. İzlanda gibi uzun ve hava hâkimiyeti olan bir takıma Mehmet Topal - Çağlar ikilisini düşünmek ve bunu sahada denemek ciddi bir fanteziydi. Hadi Terim inat ediyordu, yeni teknik kadronun mantıklı bir gerekçesi olabilir mi? Kimi ikna edebilirsiniz! 
Her yan top, golün habercisiydi. 
“Arda, Nuri, Oğuzhan, Emre” böyle bir orta saha! İzlanda gibi bir takıma top göstermemesi lazım. Kâğıt üzerinde böyle düşünebilirsiniz ama ya sahada?
Bir tane orta saha organizasyonumuz yoktu.  
Burak olsun Cenk Tosun olsun hiç top alamadılar.
İzlanda her geldiğinde tribünlerden çok Topal-Çağlar panik yapıyordu. Önce tehlikeli sinyaller geldi, sonra goller! Öyle ki; adamlar tedbir almamıza, hamle yapmamıza bile fırsat vermediler.
Milli Takım; insanları memnun etme kurumu değildir.  Kulüplerin oyuncu kontenjanı olamaz. Bazı futbolcuların bazı oyuncularla ilgili tavsiyesi, arzusu ya da teklifi olamaz. Burası babanızın çiftliği değil!
334.252 nüfuslu İzlanda, 750 bin nüfuslu Eskişehir’de 80 milyonluk ülkeyi böyle ezemez.
Ezecek olursa, artık birileri de bedel ödemelidir.
 
MAÇIN ADAMI: Jon Bödvarsson 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.