Tam bir takım futbolu!

A -
A +

Kayseri; F.Bahçe ve Trabzon maçlarındaki futboluyla puan cetvelindeki yerinin tesadüf olmadığını gösterdi

Pozisyon, hatta kaleyi tutan bir tane şutun bile olmadığı bir ilk yarı seyrettik dün. İki kaleci de yere yatmadan ilk 45 dakikayı tamamladı.

Ancak Kayserispor 50. dakikadan sonra öyle bir baskı kurdu ki; Trabzonspor sadece kapandı ve savunmayı düşündü. Kayseri sağdan, soldan, göbekten Trabzon kalesine ablukaya almıştı. Bütün ataklar organize ve çok çabuk yapılıyordu. Ya son vuruşlar etkisiz kalıyor ya da kaleci Onur gole izin vermiyordu. Trabzonspor’da orta saha hiç kalmamıştı. Kayseri, savunmasından çıkıp direk rakip onsekizin içine akıyordu.  Bu da Trabzon’a çok zor anlar yaşattı. Kayserispor futbol adına o kadar doğru işler yaptı ki; tek eksikleri goldü. Takım oyununu, mücadeleyi ve çok sayıda etkili driplinglerini izledik. Geçen hafta F.Bahçe karşısındaki futbolları ve dünkü saha içi organizasyonları; puan cetvelindeki yerlerinin tesadüf olmadığını belgeler nitelikteydi. *** Trabzonspor geçen haftaki G.Saray karşısındaki Trabzon değildi. Maça sonradan giren Abdülkadir dışında olumlu işler yapan tek futbolcu yoktu. Bero, Sosa, Yusuf Yazıcı, Castillo çok etkisiz kaldı. N’Doye hiçbir varlık gösteremedi. Olumlu sadece şu cümleyi kullanabiliriz; Ersun Yanal Trabzon’u olsaydı dün fark yerdi.  Trabzon toparlanma yolunda. Olcay, Burak, Rodallega, Kucka gibi oyuncular dün çok arandı. Millî maç arasından sonra daha iyi bir Trabzonspor bekliyoruz.
62. dakikada Kayserisporlu Badji’ye ceza sahası içinde yapılan net penaltıydı.

MAÇIN ADAMI:Deniz Türüç

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.