Tuhaf bir maçtı!

A -
A +

Düne kadar öne geçtiği maçlarda bile puan kaybeden Trabzon, tabloyu tersine çevirdi…

Bir takımın bir sezonda başına gelebilecek işler; bir 90 dakika içine sığdı! 1) Sağ bekiniz kendi kalesine 2 gol attı.

2) Hakem kemiksiz iki penaltınızı görmedi.
3) Duran toplar baş belanız olmaya devam etti.
4) İlk 28 dakikada 2-0 geriye düştünüz.
5) Kaleciniz Onur Kıvrak ciddi derecede formsuzdu.
Bu 5 maddenin yaşandığı bir maçı 4-3 kazanmak gerçekten büyük başarıdır.
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maç gecesi kafasında bu karşılaşmayı defalarca oynamıştır. Çok fazla ihtimali düşünmüştür. Ama yukarıdaki maddeler acaba aklından geçmiş midir?
Çok tuhaf bir maç oldu!
Trabzon acilen şu stoper arızasını gidermeli. Osmanlıspor gibi bir takımdan iç sahada böyle çok basit goller yersen; bu ligde zor dikiş tutturursun.
Castillo maça kötü başladı, ancak daha sonra çok etkili işlere imza attı. Yusuf Yazıcı yine çok ince işler yaptı, çok şık bir gol attı.
> Denenmeye değer
N’Doye - Burak ile başlamak dün akşam maça “denenebilir” bir zenginlik kazandırdı. Trabzonspor hücum hattı etkili oldu. Castillo daha verimli gözüktü.
Sosa ve Kucka’yı kenarda oturtmak Trabzonspor için fazla lüks bir uygulama. Sosa ve Kucka kariyerindeki oyunculardaki bu düşüş de irdelenmeli.
> İki penaltı kaynadı
1) 20. dakikada Vrsajevic, Burak’ı formasından ve kolundan çekerek düşürdü. Net penaltıydı, hakem “devam” dedi.
2) 45+2’de Anıl, Pereira’nın koşu yoluna ayağını uzattı. Geçecek yeri yoktu. Kurtaramadı, dizinden takıldı. Net penaltıydı, hakem yine “devam” dedi.
 
MAÇIN ADAMI: Burak Yılmaz
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.