ÖĞRENDİM Kİ;

A -
A +
“-Sapıklığa sessiz kalmak, masumları bir kez daha kirletmekmiş…”   Krampon...   SAHASINDAKİ her maçta farklı galibiyetler alan Bayern basını, “B. Münih, turu İstanbul’a bıraktı...” ∆∆∆ HAKEMLİĞİ bırakan Abdullah Yılmaz'a 4 ay men cezası veren PFDK ayrıca Cem Papila'ya 2, İlhan Cavcav'a 3 ay hak mahrumiyeti cezası verdi… ∆∆∆ ÖMER Üründül, Beşiktaş’ın Bayern Münih hezimetini yorumladı: “Maçın kırılma anı, kura çekiminde Fikret Orman’ın yüz rengiydi…” ∆∆∆ ŞENOL Güneş maç sonu basın toplantısını, Münih Devlet Hastanesinde yaptı… ∆∆∆ FİKRET Orman: Çok da önemli bir şey değil. Süt kupası bu netice itibarıyla. Biz ligde yolumuza devam ediyoruz.   Bizim pano   Serdar, araba alan Fatih'e tavsiyelerde bulunuyor; -Bin lira daha verseydin özel plakalı araba alırdın... "-Benim plakam zaten özel: BD..." -Ne demek BD?... "-Ben demiştim..." ∆∆∆ Yan yana iki telefondan birinin ahizesini kulağınıza götürüp, Tuşlarını diğerinden çevirirseniz aradığınız kişiye ulaşamazsınız... Serdar her gün ulaşmaya çalışıyor...   Ana Kumanda   (…ATV / Tatlı Sert)   DOKTOR: Parayı bulan arkadaş biraz değişik sanki? MÜGE ANLI: Bazılarının kolu, bazılarının bacağı kırık oluyor ya, onun da kafası kırık… ∆∆∆ (…BEYAZ TV / Beyaz Futbol) ERTEM ŞENER: Hocam ben küçükken korkardım, o tarz Dracula filmlerinden... AHMET ÇAKAR: Sen niye korkuyorsun; ben vampir olsam tırsardım seni ısırmaya...    Temel'in yeri...   Temel’in çok sevdiği köpeği kaybolunca karısı Fadime “Neden gazeteye ilan vermiyorsun” diye sormuş. Temel hemen koşmuş gazeteye ilan vermiş, ancak aradan 2 hafta geçmesine rağmen en ufak bir ses çıkmayınca yine Fadime merakla; -İlanı nasıl verdin ki?.. “Nasıl olacak?” demiş Temel sinirlenerek, “Gel oğlum buraya.. Gel!.. Gel!.. diye verdik herhalde!”   Uyku...  
“-Uykuyu bulan bin yaşasın:
Uyku, insanın bütün dertlerini örten yorgandır…
Açlığı gideren besindir, susuzluğu gideren sudur, soğuğu ısıtan ateştir… Harareti serinleten soğuktur, her şeyi satın alabilen bir paradır… Çobanla kralı, aptalla akıllıyı eşitleyen terazidir... Uykunun bir tek kötü tarafı vardır derler, o da ölüme benzemesidir… Uykudaki adamla ölü arasında çok az fark vardır…”   (…Miquel de Cervantes)   itirafım var...   (…isim: ender g. …şehir: istanbul …yaş: yirmi iki)   Lisedeyken ilk duraktan 2 arkadaşımla dolmuşa bindim. Parayı şoföre uzatmak için gidip birkaç kere "Üç öğrenci alır mısınız" dedikten sonra şoförün henüz binmediğini fark etmiştim... Buz gibi havada daha ateşler basmıştı. Çünkü dolmuşta okuldan başka öğrenci ve öğretmenler de vardı.   (omer.soztutan@tg.com.tr - itiraf edin, rezil edelim...)   Bilimsel gerçekler   -Kadınlar, erkeğe oranla daha kolay yalan söyler... Erkekler yalanın bile gerçeğe en yakınını seçer... ... -Tersi gibi bilinse de kadının olayları süzmesi, olayların içindeki gizli anlamları çözmesi erkeğin iki katıdır... ... -Kadınlar yüksek sesle konuşmayı ve sesli düşünmeyi seviyor, erkeklerse her ikisini de içinden yapmayı tercih ediyor... ... -Kadın problemlerini eşine açınca kendini daha rahatlamış hissediyor... Erkek kadına anlattığı takdirde problemin büyüyeceğine inanıyor... ... -Konuşmak ve kelimeleri özenle seçmek, erkek beyninde özel bir yetenek değil. Bu yüzden kendilerini sözcüklerle ifade etmekte çoğu zorlanır... ... -Kadının erkeği terk etme sebeplerinin başında, ondan bir şey alamaması değil, erkeğin onun duygularını anlayamadığını düşünmesidir... ... -Erkek derisi kadın derisinden daha ince... Bu yüzden kadınların kırışıkları erkeklerden fazla oluyor... ... -Bir kadın, evliliği iyi gitmiyorsa işini aksatıyor... Bir erkek işi iyi gitmiyorsa evliliğini aksatıyor...   Yıldız Abla Günlüğü   -Ben de oldukça çekici biriyim, ama acı çekici… … -Aniden gelen herkesi engelleme isteği… … -Bana yapılan kötülüğü alzheimer olsam unutmam, nokta… … -Moda anlayışım: Siyah her şeye uyar… … -İnsan kendine acı veren şeyler için çabalamaya ne kadar meraklı. … -Erkekleri bilmem de, adamlar kıyamaz sevdiğine… … -Müsaitsen soyağacımın yeni dalı olmanı isterim… … -Geride kalanların geride olmasının bir sebebi var… … -Bazı kararlar aldım, muhtemelen uygulamam...   Ayaküstü...   Türkiye Rusya ile görüşüyor. Amerika PYD/YPG’ye (PKK) sahip çıkıyor.  Türkiye Amerika ile görüşüyor. Bu kez Rusya PYD/YPG’ye (PKK) sahip çıkıyor. Teröristler de hava durumuna göre bir Amerikan, bir Rus bayrağını sallayıp duruyorlar.  Bakalım nereye kadar.   (...Mustafa Koç / Okur – Yazar)   Ters açı...ÖĞRENDİM Kİ;“-Üzüntü!..”(…Ertan Öner’den)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.