KANDİL ZAFERİ, BAYRAM HEDİYESİ OLUR!

A -
A +
40 yıla yakın uzun bir zaman Kandil operasyonlarını okuduk ve dinledik. Kandil, her defasında yerle bir edildi, her defasında söndürüldü. Fakat gerçek hiç de bu manşetlerin anlattığı gibi değildi. Kandil hainleri, ihanetlerine aynı şiddet ve sür’atle devam edegeldiler.
Onca operasyon ve binlerce şehide rağmen teröre ve terörün merkez üssü Kandil’e karşı neden kat’i bir galibiyet alınamadığı 15 Temmuz darbe teşebbüsüyle anlaşıldı.
Darbe ve işgal teşebbüsünde görüldü ki TSK’yı içeriden ayrık otu gibi sarmış FETÖ militanları PKK ile müşterek çalışmış ve istihbarat paylaşmışlar. Jetlerimiz Kandil için havalandığında haber, ânında oraya uçuyormuş. İki örgütün uyuşturucudan silaha kadar ortaklaşa çalıştığında şüphe yoktur. FETÖ 15 Temmuz’da başarılı olsaydı PKK militanları doğu ve güneydoğudan girerek hedeflerine ulaşacaklardı. Zira, darbe gecesi cuntacı generaller, sınırlarımızı askersizleştirmişler.
Bugüne kadar Kandil terörü yüzünden 40 binden ziyade insan kaybı verdik, dağa-taşa katrilyonlar gömüldü, 40 altın yılımızı kaybettik. PKK’nın Kandil ihaneti olmasaydı insan kaybı yaşanmayacak, Hazine bugün 3 kat fazla dövize sahip bulunacak, döviz şimdi olması gereken yerde seyredecek, 2023 hedeflerine 2013’te ulaşacaktık.
“Her şerde bir hayr vardır!” hakikatini 16 Temmuz’dan bu yana yaşamaya devam ediyoruz. Hainleri Allah şaşırtmış; biraz sabretselermiş ordu, maarif, yargı, polis ve daha birçok unsuruyla devleti ele geçirmiş olacaklarmış. Fakat, Allahü teâlâ, her saldırılarından daha tehlikeli olan “dinler arası diyalog” yalanıyla imanımızın kaynağı İslâm’a saldıran FETÖ örgütünü mekr-i ilâhiye düşürerek oyun ve tezgâhlarını bozdu. Böylece masum bir kuruluş değil, sinsi, takiyyeci, bukalemun ve kanlı bir örgütle karşı karşıya olduğumuz anlaşıldı.
Zikrettiğimiz kurumların belki yarısı temizlendi. Ama yine de vatanseverlerin gayretiyle eksenlerine oturarak millî hüviyetlerine kavuştular.    
Temizlenen Türk Ordusu, şimdi Kandil Harekâtı’yla iki yıl içine üçüncü zaferi sığdırma hazırlığındadır. Mehmetçik, Mart 2018’den beri Kuzey Irak’ta bulunuyor. 30 km derinlikle Misak-ı Millî topraklarımıza kavuşmuş bulunuyoruz. Marttan bu yana da Kandil’de birçok PKK kampı imha edildi, birçok terörist öldürüldü. Ancak, merkez, 10 kadar asıl ve büyük üsleri bugün de faaldir. Buna mukabil silahlı kuvvetlerimiz de bölgede 10’dan fazla büyük üs kurmuş bulunuyor. Türk üsleriyle ihanet yuvaları arasındaki mesafe 8 kilometreye düşmüştür. Harekâtı Afrin kahramanı İsmail Metin Temel Paşa yönetiyor. O, böyle zorlu bir vazifedeyken, apolet tehdidine maruz kalması terörist kurşunundan az acı olmasa gerek.
Mehmetçik, -inşallah- Ulubatlı Hasan’ın Bizans Surlarına tırmandığı aşk ve ruhla Kandil’in zirvesine  tırmanıp şanlı bayrağımızı buraya da dikecektir.
Harekât Bağdat, Tahran, Erbil ve Washington’ın bilgisi dâhilindedir. Buralarla bilgi alışverişi yapılmakta.  Kandil baronları ise dağın İran tarafında bu devletin himayesindedir.
100 Türk jeti harekât için hazırdır. Terör yuvalarını jetlerimiz vuracak, topçumuz dövecek ardından karadan taarruz başlayacaktır. Bu mücadele, Türkiye’ye karşı vekalet savaşı yapan PKK ile destekçisi devletlere karşıdır.
Kandil Zaferi, Türk Milletine bayram hediyesi olacaktır.
Askerî gücü çalıştıran siyasi irade için de sandık zaferini getirir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.