Belhanda varmış

A -
A +

Bir taraf Eto’o’nun yanına Jahovic’i koymuş meydan okuyor..        Öbür taraf ise form tutturduğu Denayer’den bile mahrum ve eksiklerinin yanı sıra bir de oyuncu koruyarak başlamış. Baskı oyununu tam oturtamadan kontra çıkışların ilkinde golü kabullendi Galatasaray..
Son şampiyon en çok şampiyon olanın sahasında önde ama Serdar Aziz tabelaya damgayı vuran kafayı vurup turu geri alıyor.
İlginç maçın turu gidip geliyor iki takım arasında ve Belhanda geçmişe oranla daha fazla ‘sololar’ atıyor..
Oyun güzel, sert, doktor müdahaleli, gollü ve maç gidip geliyor..
İkinci yarının başladığı anda üç gün önceki Sivas deplasmanı yenilgisini ‘yol kazası’ olarak değerlendiren Fatih Terim’i haklı çıkartarak öne geçti ve sonrasını da çok daha doğru ve iyi oynadı Galatasaray. Özellikle Feghouli-Belhanda ‘ortak yapımı’ ataklarla bunalttı rakibini.
Pres de gani..
Bir de Belhanda imzalı asist ve Gomis’in fişi çektiği an maçı bitirdi.. Maçın sonunu düzenini bozmadan ve her açık oynayan takıma sağladığı boş alan ve pas kalitesi üstünlüğünü sürdürerek oynayan Galatasaray turu son şampiyondan bileğinin hakkıyla aldı..

MAÇIN ADAMI: Belhanda

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.