Krizi fırsata çeviren adam..

A -
A +

Zaten ona; o nedenle ‘imparator’ diyorlar..                Fatih Terim’in takıma dokunmasını bekliyordum ama baltayla züccaciyeci dükkanına dalmasını beklemiyordum..
Formayı gezdiren şımarıkları yanına oturtmuş, aç oyuncularını sahaya sürmüştü ama ne yaparsanız yapın bu takım gol yemeden maça başlamasını beceremiyor ve savunma göbeğinden delinmeden yapamıyor...
Öne geçince fazla arkaya yaslanan Ankaragücü yenilmesi mukadder bir golü kabul buyurdu ve başladığımız yere döndük..
Ardından Mariano, Bakary Kone’ye kendi kalesine bir gol attırınca ‘geriye yaslanarak maç bitmez’ durumu geri geldi ve oyun güzelleşti.
İkinci yarıda daha çok doğruları bir araya getiren Ankaragücü hayli etkili oldu. Selçuk’u oyuna atarak orta alanda topun kendilerinde kalmasını hedefleyen Terim amacına ulaştı diyebilirim...
Son bölümde kenarda tuttuklarını oyuna atan Terim böylece hem deplasman fobisini yenmiş oldu, hem de rahatsızlığın bir kısmını tedavi etmiş oldu.
3 puanla başlamak bu kadar sıkıntının arasında bir başarıdır. Ancak gelecek hâlâ da sisli görünüyor..

MAÇIN ADAMI: Fatih Terim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.