Sıkıntı başarının temelidir

A -
A +

Eylül ayı Divan Kurulu toplantısında eski başkanlardan Duygun Yarsuvat’ın konuşması üzerine taraftar örgütü akıl almaz sertlikte ve birçok noktada da haddini aşan saptamalar barındıran bir manifesto yayınladı…
Haklı oldukları noktalar da var, çizmeyi aştıkları noktalarda…
O nedenle biraz kırparak, biraz da kabul edilebilir eleştiri sınırlarına çekerek sizlerle paylaşmak durumundayım.
Şöyle:
“ Eski başkanlarımızdan Duygun Yarsuvat’ın akıl almaz tehditlerini hayretler içinde takip ettik.
Yapılacak olağanüstü genel kurul toplantı gündemine olan itirazını dile getirirken kontrolü kaybeden ve yönetimi görevden indirmekle tehdit eden Yarsuvat’ın, duracağı yeri bilemediği ve Galatasaray üzerinden güç gösterisi yaparken Galatasaray’a zarar verdiği herkes tarafından açıkça görülmüştür.
Sayın Geçici Başkan Yarsuvat; camianın ileri gelenlerinden olarak geçiniyorsunuz. Ancak Galatasaray üzerinde tahakküm kurmak, imtiyazlarınızı korumak, egonuzu tatmin etmek hevesiniz; Galatasaray sevginizin önüne geçmiş durumda!
Sayın Geçici Başkan Yarsuvat; yaşınızın, kariyerinizin, tecrübenizin size tehditle, baskıyla, şantajla iş yapılmayacağını öğretemediyse biz de öğretemeyiz ama camiamızın itibarını zedeleyen bu pervasızlığa da müsamaha gösteremeyiz.
İtirazınız ve eleştiriniz varsa bunun yolu yordamı bellidir! Galatasaray demokratik değerleri yaşatmak ile övünen bir camia iken; güç bağımlısı egoist tavırlar ile kameralar önünde tehditler savurarak bu değerlere gölge düşüremezsiniz!
Geçici Başkanlığınız döneminde yaptığınız en büyük icraat Galatasaray’a zararlar veren camiayı Dursun Özbek ile tanıştırmak oldu.
‪ “BİZDEN OLSUN DA BATIRSA DA OLUR” mantığınız ile sessiz sakin takılırken şimdi gösterdiğiniz “ŞAHİN” tavırlar ciddiyetinizi ve samimiyetinizi göstermektedir.”
Özetle durum budur. Ancak hâlâ daha LİSE kavramının ne anlama geldiğini çözmekten uzak duran ultrAslan grubunun da tribünleri aşıp duruma gereğinden fazla müdahil olmasını yadırgadığımı söylemeliyim..
Şunları da sormalıyım..
‘Store’lardan para götürenler kimlerdir?
Depolardan tırlarla mal çalanlar kimlerdir?
3-5 liralık matbaa işlerini 50-100 liraya yaptıran kimlerdir?
O bileklikler ne oldu?
Bütün bu tozu dumanı Kasımpaşa ve Şampiyonlar Ligi maçı kapıya gelmişken gündeme getirmenin vereceği zararı göremeyenleredir sözüm..

POST-IT
Halil Umut Meler arkadaşımızın vücut dili, oyuncularla olan ilişkileri ve mimikleriyle bir tuhaf duruma düştüğünü üzülerek görüyorum.
Sanki; o hafta sonu canı maç yönetmek istemiş ve bulmuşlar iki takım ve onu tatmin etmek için maç yaptırıyorlar..
Oysa iki önemli takım maç yaptığı için kendisi oraya atanmış..
Yakındır…
Deniz Ateş Bitnel’in durumuna düşebilir ve birisi çıkıp alnına kırmızı kartı yapıştırıverir..
Öz güven ile kibrin harmanlanmış halini seyretmekten bıktım…

S-ÖZ:
“Nefret ettiğin insanla iyi geçinme çabasına siz medeniyet diyorsunuz, ben sahtekârlık diyorum.
O yüzden anlaşamıyoruz.”
    Charles Bukowski

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.