Yeşil ve Maviyi Birleştiren Site - Bizim Evler 9 ve 10

Düzenleyen:
Yeşil ve Maviyi Birleştiren Site - Bizim Evler 9 ve 10

Advertorial Haberleri

Pandemi döneminde insanların kafasında, yaşadıkları alanlara dair soru işaretleri arttı. Bireyler yaşadıkları alanların daha sosyal, yeşil ve aile dostu olmasına özen göstermeye başladı. İhlas Holding Yapı özellikle Ispartakule civarında yaptığı Bizim Evler ile ailelerin tüm beklentilerini karşılıyor. Bizim evler 1’den 10’a kadar her zaman anne ve kadını merkeze alarak her şeyi baştan tasarlayan İhlas Holding Yapı, toplu konut denildiğinde ilk akla gelen şirketlerden.

Bizim Evler 9 ve 10, Ispartakule’de göle ve merkeze yakın konumuyla, geniş peyzaj alanları ve sosyal imkanlarıyla öne çıkıyor. Bizim Evler 9 butik bir yapıya sahipken; Bizim Evler 10 daha büyük bir site olarak karşımıza çıkıyor.

Bu videomuzda Türkiye Gazetesi editörü Sevde Sivri Dursun sizin için İhlas Yapı’nın Ispartakule’de yükselen Bizim Evler 9 ve 10’un örnek dairesini dolaştı!

Düzenleyen:  - Advertorial
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...