Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BM Gibi Üniversite! Türkiye'nin Harvard'ı Bahçeşehir Üniversitesi'nde Bir Gün

Düzenleyen:
BM Gibi Üniversite! Türkiye'nin Harvard'ı Bahçeşehir Üniversitesi'nde Bir Gün

Advertorial Haberleri

Üniversite maratonunda YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih maratonu başladı. Türkiye Gazetesi editörü Sevde Dursun, #benimüniversitem serisinde İstanbul'un en güzel konumlarından birinde bulunan Bahçeşehir Üniversitesi'ni (BAU) ziyaret etti. Başarılı özel üniversiteler arasında öne çıkan BAU'nun global eğitim anlayışını yakından inceledi.

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) 1998 yılında faaliyete başladı. Türk öğrencilerin tercihlerinde öne çıkan okulda, yabancı öğrenci sayısı da dikkat çekiyor. Türk ve yabancı yabancı öğrencilerin Bahçeşehir Üniversitesi'ni tercih etmesindeki en önemli etken ise uluslararası imkanlar.

Bahçeşehir Üniversitesi yurtdışında bulunan kampüsleri ile öğrencilerine henüz okul yıllarındayken yurtdışında çıkarak yeni kültürler tanıma imkanı sunuyor. Birden fazla ülkede bulunan kampüsler sayesinde BAU öğrencileri yurtdışına gidiyor ve eğitimlerini farklı ülkelerde tamamlıyor. Tüm öğrenciler #KampüsümDünya konseptinden yararlanabiliyor. DualUp Projesi ile BAU öğrencileri yurtdışında anlaşmalı bir üniversitede eğitimlerini tamamlayarak iki diploma sahibi olabiliyorlar.

CO-OP Eğitim Modeli ile henüz lisans eğitimlerini tamamlamayan öğrencileri büyük markaların yöneticileri ve insan kaynakları birimleri ile buluşturmayı hedefleyen BAU'nun müfredatında bu kapsamda markalı dersler de bulunuyor. İlgili firmaların yöneticilerinin yürüttüğü bu dersler sayesinde öğrenciler daha okul bitmeden kariyerlerine ilk adımlarını atıyorlar. 

Bahçeşehir Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz de öğrencilere sunulan imkanları anlattı. 

Düzenleyen:  - Advertorial
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...