Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rus gazeteci Ermenistan cephesini yazdı: Cepheye ceset kokusundan girilmiyor

Düzenleyen:
Rus gazeteci Ermenistan cephesini yazdı: Cepheye ceset  kokusundan girilmiyor

GÜNDEM Haberleri

Bölgeye giden New York Times gazetesinden Rus gazeteci "Cephe hattında dayanılmaz koku var. Askerlerin cesetleri haftalarca ortalıkta duruyor" sözleriyle durumun ciddiyetini ortaya koydu.

Ermenistan ve Azerbaycan arasında çatışmalar devam ederken, Ermenistan cephesinden ağır kayıp haberleri gelmeye devam ediyor. Çatışmaların başlangıcından bu yana Azerbaycan ordusu tarafından büyük bir darbe alan Ermenistan cephesinde, ölen askerler cesetlerinin haftalarca bekletildiği ortaya çıktı. Ermenistan tarafından cepheyi ziyaret eden New York Times gazetesinden Rus gazeteci Anton Troyanovsky "Cephe hattında dayanılmaz koku var. Askerlerin cesetleri haftalarca ortalıkta duruyor" sözleriyle anlattı.

SİVİLLERİ HEDEF ALIYOR
Dağlık Karabağ'da Azerbaycan ile Ermenistan arasında üç hafta süren çatışmanın "şiddetli bir savaşa dönüştüğünü" yazan Troyanovsky Dağlık Karabağ ve Azerbaycan'daki saldırılarda sivillerin hedef alındığını da kaydetti. Bölgede geceleri insanların korkunç patlamalar ve sirenler sebebiyle uyuyamadığını belirten Troyanovsky sivillerin binaların bodrum katlarında yaşamaya başladığını ifade etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...