Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP'de bir taciz skandalı daha!

Düzenleyen: / Kaynak: TV100
CHP'de bir taciz skandalı daha!

GÜNDEM Haberleri  / TV100

CHP'deki taciz skandallarına bir yenisi daha eklendi. Sultangazi CHP İlçe Başkanı M.P'nin kendisine yardım isteğiyle gelen kadını ofisine çağırıp cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. Taciz mağduru talihsiz kadın yaptığı açıklamada susması için para teklif edildiğini söyledi.

Maltepe CHP ilçe başkan yardımcısı ve CHP Ümraniye eski gençlik kolları başkanı hakkındaki cinsel saldırı skandallarının ardından bir haberde Sultangazi İlçe Başkanlığından geldi. İddiaya göre Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Başkanı M.P., yardım vaadinde bulunduğu kadına cinsel saldırıda bulundu. İlçe Başkanı M.P., daha sonra da olanları anlatmaması için genç kadına para teklif etti. 

Olay sonrası açıklamalarda bulunan genç kadın, "Ben ona baba, abi diye hitap ediyordum bunu herkes biliyor. Her şey normaldi. Benim başımdan bir sıkıntı geldi. Onu anlatınca bunu kendine koz bilip kullandı. Kötü gözle bakmaya başladı. Başlarda bana yardımda bulundu, sonra ofisine çağırdı ve o gün ilk kalkışmaya orada bulundu. Ben sert tepki gösterince rengi attı. Beni oraya planlı çağırmıştı." dedi.

Susması için para teklif edildiğini de belirten talihsiz kadın, CHP ilçe yöneticilerinden C.A.’nın devreye sokulduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: TV100
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...