Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Koca’dan çarpıcı aşı yorumu

Düzenleyen:
Bakan Koca’dan çarpıcı aşı yorumu

SAĞLIK Haberleri

Sağlık Bakanı Koca, Twitter'dan yaptığı açıklamayla aşı çağrısını yenileyip, Covid-19 aşısı hakkında en gerçekçi fikre sahip kişilerin hastalığı aşı sayesinde hafif atlatanlar olduğuna dikkati çekti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, resmi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak aşı çağrısını yeniledi. Koca, aşıya yönelik spekülasyonlara ilişkin yaptığı açıklamada, Covid-19 aşısı yaptıranların da korona olabileceğini söyleyip, aşı sayesinde hastalığın çok daha kolay atlatılabildiğine dikkat çekerek, "Aşı hakkında en gerçekçi fikre sahip olanlar Covid-19’u aşı yardımıyla atlatanlardır." dedi.

Bakan Koca’dan çarpıcı aşı yorumu

"HASTALIĞI YAŞAYAN TANIDIKLARINIZLA KONUŞUN"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Aşılarınızı yaptırmadıysanız veya devam dozunu öncelikli konularınız arasında görmüyorsanız, hastalığı yaşayan tanıdıklarınızla konuşun. Aşı hakkında en gerçekçi fikre sahip olanlar, Covid-19’u aşı yardımıyla atlatanlardır. Lütfen aşılarınızı yaptırın” ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...