Bakan Koca tarih verdi: Temmuzdan 'teşvik' geliyor

Düzenleyen:
Bakan Koca tarih verdi: Temmuzdan 'teşvik' geliyor

SAĞLIK Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Ağustos daha iyi bitsin diye Temmuzdan 'teşvik' geliyor." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliği ile ilgili sağlıkçılara yönelik yeni müjdeleri paylaşmaya devam ediyor.

Bakan Koca tarih verdi: Temmuzdan 'teşvik' geliyor

"TEMMUZDAN TEŞVİK GELİYOR"

Bakan Koca, sosyal medya hesabından "Ağustos daha iyi bitsin diye Temmuzdan 'teşvik” geliyor.' ifadelerini kullandı.

EK ÖDEME YÖNETMELİĞİ RESMEN KALDIRILDI

Öte yandan Bakan Koca, geçtiğimiz günlerden Twitter hesabından ek ödeme yönetmeliğine ilişkin yaptığı açıklamada, performansa göre ek ödemenin kaldırıldığını belirterek, "Performansa göre ek ödeme yönetmeliği tamamen kaldırıldı. Yeni yönetmelik, döner sermaye hak eden herkese taban ek ödeme getirdi. Hastanelerimizde ise ayrıca, kaynak kullanım verimliliği, finansal sürdürülebilirlik ile çalışanların bireysel ve klinik iş yükleri, görev tanımları ve görev yaptıkları birim ile hizmetin elde edilme maliyeti dikkate alınarak, değişen miktarlarda teşvik ödemesi yapılacak. Sabit ödeme ve taban ödemesinden emeklilik primi kesilmiyor. Kesilmesinin emekliliğe zaten bir katkısı yok. Zira Haziran 2022'de çıkan 7411 Sayılı Kanunla doktorların emekli aylığı, 2008'den sonra göreve başlayanları da kapsayacak şekilde pirime bağlı olmaksızın artırıldı" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...