Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Frank Lampard'dan Dele Alli açıklaması... Beşiktaş İngiliz yıldıza kavuşuyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Frank Lampard'dan Dele Alli açıklaması... Beşiktaş İngiliz yıldıza kavuşuyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Everton Teknik Direktörü Frank Lampard, Beşiktaş ile her konuda anlaşan Dele Alli konusunda görüş belirtti... İngiliz çalıştırıcı, "Dele Alli'ye ilgi var, son birkaç gün içinde kamuoyuna yansıdı. Bizim kendimizi düşünmemiz gerekiyor ve bu gerekli duruyor. Dele Alli'nin de bu teklifi düşünmesi gerek" yorumunda bulundu.

DELE ALLİ NE ZAMAN GELİYOR?

Premier League ekibi Everton, Dele Alli transferinde son dakika pürüzü çıkarttı. Saha önce satın alma opsiyonu ve kiralama ücreti için Beşiktaş'la anlaşmaya yakın olan Everton, bu konularda fikir değişikliği yaşadı.

A Spor'a göre; İlk etapta İngiliz yıldız için kiralama ücreti istemeyen Everton'ın, şu an Beşiktaş'tan ücret talep ettiği belirtildi. İngiliz ekibinin ayrıca, daha önce 7-7.5 milyon euro seviyelerinde konuşulan satın alma maddesini de 9-9.5 milyon euro'ya çıkarmak istediği aktarıldı.

BEŞİKTAŞ EVERTON'U MASRAFTAN KURTARDI

Everton, geçtiğimiz ocak ayında Dele Alli’yi Tottenham’dan bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı. Ancak anlaşma şartlarında, yıldız futbolcunun 20 maça çıkmasının ardından 10 milyon Pound’luk ödeme yapılacağı maddesi yer alıyordu. 26 yaşındaki futbolcu Everton formasıyla 13 maçta oynadı. Maviler, Alli’yi Beşiktaş ’a kiralayarak en azından bu sezon 10 milyon Pound ödemekten kaçınmış olacak.

 

PAZAR GÜNÜ GELİYOR

Beşiktaş'ın, Everton'ın bu yeni taleplerini çözmeye çalışıyor. Dele Alli'nin de yeni bir sayfa açmak adına Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyor. Bu yüzden transferin bitmesi bekleniyor. Dele Alli için bir jet hazırda bekletiliyor. İmzalar atılır atılmaz yıldız isim İstanbul'a getirilecek. Pazar ya da pazartesi günü Dele Alli'nin İstanbul'da olması bekleniyor.

Kaynak:Lampard'ın açıklamaları (İngilizce)

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...