Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pes dedirten olay! 4 aylık bebeklerini arabada kilitleyip alışverişe gittiler

Düzenleyen:
Pes dedirten olay! 4 aylık bebeklerini arabada kilitleyip alışverişe gittiler

YAŞAM Haberleri

Sakarya'da bir anne baba, 4 aylık bebeklerini araçlarına kitleyip alışverişe gitti.

Sakarya'da yaşayan anne ve babanın ihmalkarlığı pes dedirtti. Alışverişe çıkmak isteyen çift, henüz 4 aylık olan bebeklerini otomobile kitleyip gitti. Yaklaşık 45 dakika kilitli kalan bebek itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

45 DAKİKA BOYUNCA ARAÇTA KALDI
İddiaya göre, isimleri henüz öğrenilemeyen anne ve baba, Erenler ilçesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerine kurulan Çarşamba Pazarı’na alışveriş yapmak için otomobillerini cadde üzerine park etti. 4 aylık bebeklerini otomobili kilitleyerek yalnız bırakan anne ve baba alışveriş yaparken bebek ise yaklaşık 45 dakika boyunca araçta kaldı.

AĞLAMA SESİNE DUYAN VATANDAŞLAR İMDADA YETİŞTİ
Park halindeki araç içerisinden bebek sesi geldiğini duyan vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaptıkları çalışma neticesinde bebeği bulunduğu yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Tedbir amaçlı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan bebeğe oksijen verildiği öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...