'Tuğçe ile benden bir parça gitti'

'Tuğçe ile benden bir parça gitti'

DÜNYA Haberleri

Tuğçe'nin ağabeyi Alman Stern TV kanalına konuştu: 'Tuğçe 23 yıl yanımdaydı. Benden bir parçaydı. Şimdo o parçayı benden alıp götürdüler...'

Alman Stern TV kanalına acısını anlatan Tuğçe'nin ağabeyi Doğuş Albayrak, bu sözlerle dile getirdi: "Tuğçe 23 yıl yanımdaydı. Benden bir parçaydı. Şimdi o parçayı benden alıp götürdüler..."
Tuğçe'nin bağlı olduğu makineler doğum günü akşamı kapatıldı. Doğuş Albayrak, makineler kapatılmadan önce Tuğçe'nin yaş gününü balonlarla kutladıklarını söyledi. "Biz ailece odasında başında toplandık. Pasta ve balonlarla... 'İyi ki doğdun Tuğçe' diyerek, yaş gününü kutladık. Akşam onunla vedalaştık. Ben ellerini ve ayaklarını öptüm. Son kez koklayıp okşadım" dedi.
ÇOK ZOR GÜNLER
Tuğçe'nin yaş ve ölüm günü akşamı hastane önünde toplanan insanların kendilerine büyük güç verdiğini anlatan Doğuş Albayrak, "Biz şimdi tüm aile en zor günlerin başındayız. Ama biz güçlü bir aileyiz. Biz Tuğçe ve bizimle dayanışma gösteren, bizim acımızı ve yasımızı paylaşan insanlara en derin kalbimizle teşekkür ediyoruz. Hepsine birer birer teşekkür ediyoruz. Onlar bize çok büyük güç verdiler" dedi. nbsp;
KAYNAK: HÜRRİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...