Kaliforniya'da silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var

Düzenleyen:
Kaliforniya'da silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde Thousand Oaks'da bir gece kulübüne saldırı düzenlendiği, saldırıda 11 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir gece kulübüne silahlı saldırı düzenlendi. Gece kulübünde, yarı otomatik olduğu düşünülen bir silahla ateş açıldığı belirtilirken, saldırıda 11 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Kaliforniya eyaletinin Thousand Oaks ilçesindeki bir gece kulübüne silahlı saldırı düzenledi. Yerel kaynaklar tarafından yapılan açıklamada, saldırıda onlarca kişinin yaralandığı ve 11 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Saldırı anında gece kulübündeki müşterilerin masaların altına gizlendiği, korkulu anlar yaşandığı öğrenildi.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, saldırganın etkisiz hale getirildiği belirtildi. Saldırının kaç kişi tarafından gerçekleştirildiğine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Olay yerine ambulansların ve polis ekiplerinin sevk edildiği belirtildi. Operasyonunun devam ettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...