Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'den Türkiye mesajı

Düzenleyen:
ABD'den Türkiye mesajı

DÜNYA Haberleri

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, ABD ile Türkiye arasındaki askeri görüşmelerin önümüzdeki hafta da süreceğini söyledi.

Bir radyonun canlı yayınına katılan ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, görüşmelerin iki taraf için de kabul edilebilir sonuçlar üretmesini umduğunu da ifade etti.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal başkanlığındaki  bir heyet, 5 Şubat'ta ABD'ye gidecek. 
 
Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Bakan Yardımcısı Önal  başkanlığındaki heyet, Türkiye-ABD Ortak Çalışma Grubu toplantıları çerçevesinde  5 Şubat'ta ABD'ye gidecek. Heyetin ABD'deki temaslarında Suriye, FETÖ ve PKK ile  mücadele gibi konuların da ele alınması bekleniyor.

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Brett McGurk'ün yerine  Küresel Koalisyon Özel Temsilcisi olarak atanan James Jeffrey ve Genelkurmay  Başkanı Joseph Dunford'ın yer aldığı ABD heyeti, 7-8 Ocak'ta Ankara'da temaslarda  bulunmuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...