İsrailli yerleşimciler Filistinli kadın öğretmeni şehit etti

Düzenleyen:
İsrailli yerleşimciler Filistinli kadın öğretmeni şehit etti

DÜNYA Haberleri

​İsrail işgali altındaki Batı Şeria'da bir Filistinli öğretmenin, Yahudi yerleşimcilerin saldırısı sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Filistinli kaynaklardan edinilen bilgilere göre 43 yaşındaki Filistinli öğretmen Fatma Süleyman, İsrailli yerleşimcilerin saldırısında hayatını kaybetti. İşgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde bulunan Tikou köyünde yaşanan olayın, kamyon kullanan bir Yahudi yerleşimcinin aracıyla seyir halinde olan Filistinli öğretmenin aracına çarpması sonucu yaşandığı ifade edildi. Görgü tanıkları, çarpmanın etkisiyle öğretmenin araçtan dışarı çıktığını ve İsrailli yerleşimcinin kadın öğretmeni ezdikten sonra kaçtığını belirtti.

İsrailli yerleşimciler Filistinli kadın öğretmeni şehit etti

İsrailli yerleşimciler geçtiğimiz günlerde de araçla bir Filistinli gencin önüne kesmiş, gerçekleşen saldırı sonucu Filistinli genç hayatını kaybetmişti. İsrail makamları, gencin bıçaklı saldırı girişimde bulunduğunu öne sürmüştü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...