Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Filistinliler, Suud gazeteciyi kovdu

Filistinliler, Suud  gazeteciyi kovdu

DÜNYA Haberleri

İsrail’in davetiyle işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’yı ziyaret eden Suudi Arabistanlı gazeteci Muhammed Suud Zeyd, Filistinliler tarafından Harem-i şerifin avlusundan çıkarıldı.

Kudüs Yüksek İslami Vakıflar Konseyi Başkanı Şeyh Abdülazim Selheb “İsrail, Kudüs ve Mescid-i Aksa üzerindeki işgalini meşrulaştırmaya çalışıyor. İslam dünyasının farklı ülkelerinden gazetecileri davet ediyor. Ancak şunu bilmeliler ki Kudüs Filistin’in başşehridir ve Mescid-i Aksa da sadece Müslümanlarındır. İsrail’in davetlisi ve aracılığıyla gelenler burada istenmiyor” ifadelerini kullandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, gazeteci Zeyd’in Mescid-i Aksa’nın Silsile Kapısı’ndan çıkana kadar Filistinlilerin sözlü protestosuna hedef olduğu ve çocukların yüzüne tükürdüğü görüldü. Gazeteciye tepki gösteren üç Filistinli İsrail tarafından yaka paça gözaltına alındı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...