Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teröristler tünellere zırhlı kulübe yerleştiriyor

Teröristler tünellere zırhlı kulübe yerleştiriyor

DÜNYA Haberleri

ABD’nin Irak üzerinden tırlarla gönderdiği zırhlı kulübeler, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi karşısında bulunan terör örgütü PKK/PYD’nin denetimindeki, Suriye’nin Haseke iline bağlı Rasulayn ilçesine ulaştı.

Kepçe yardımıyla kazılan tünel ve hendeklere zırhlı kulübeler yerleştirilmeye başladı. PKK/PYD’li teröristlerin hazırladığı tünel ve hendeklerde çok amaçlı olarak kullanmak üzere yerleştirdiği zırhlı kulübelerin, Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna yönelik muhtemel operasyonunda lojistik destek merkezi ve silahlı mücadele için kullanılacağı öne sürüldü. Öte yandan Müşterek Harekât Merkezinde görevli Türk ve ABD’li askerî yetkililer, sınır hattında incelemelerde bulundu. Türk ve ABD’li askerî yetkililerin bulunduğu beş zırhlı araç, sınır hattına geldi. Telabyad sınır hattından batı yönündeki Ayn el-Arap bölgesine doğru ilerleyen yetkililerin ardından Türk Silahlı Kuvvetlerine ait iki askerî araç da aynı bölgede uçuş yaptı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...