Yunan Bakan'dan Hafter'e: Berlin Konferası’nda yapıcı olun

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yunan Bakan'dan Hafter'e: Berlin Konferası’nda yapıcı olun

DÜNYA Haberleri  / İHA

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunan Libya'nın darbeci generali Halife Hafter ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada Hafter’e Berlin Konferansı’nda yapıcı olmaları gerektiğini söylediklerini açıkladı.

Libya'nın darbeci generali Halife Hafter, 19 Ocak'ta düzenlenecek olan Berlin Konferansı öncesi görüşmelerde bulunmak üzere geldiği Yunanistan'ın başkenti Atina'da Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile görüştü. Görüşmenin ardından açıklama yapan Yunan bakan Dendias, “Berlin’de yapılacak konferansta Hafter’e yapıcı olmasını önerdik” dedi.

Konferansta yapıcı bir ruhla yer almasını gerektiğini söylediklerini belirten Dendias, “Libya’da güvenliği sağlamaya teşvik ettik” diyerek Berlin Konferansı'na davet edilmeyen Atina’nın konferansa katılması gerektiğini söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...