Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ermenistan Dışişleri Bakanı canlı yayında sustu kaldı

Düzenleyen:
Ermenistan Dışişleri Bakanı canlı yayında sustu kaldı

DÜNYA Haberleri

CNN'de Christiane Amanpour'un yayınına katılan Ermenistan Dışişleri Bakanı Mnatsakanyan, gazetecinin BM kararlarını hatırlatması üzerine söyleyecek bir şey bulamadı.

Ermenistan'ın Dışişleri Bakanı Zohrab Mnatsakanyan, CNN international'da propaganda amacıyla çıktı ancak gazeteci Christiane Amanpour'un soruları karşısında soğuk terler döktü.

Ateşkesi defalarca ihlal eden Ermenistan'ın Dışişleri Bakanı, görüşme sırasında ülkesinin saldırganlığını haklı çıkarmak için çabaladı. Ancak Amanpour, Mnatsakanyan'a işgalci güçlerin Azerbaycan topraklarından derhal çekilmesi çağrısında bulunan 4 BM Güvenlik Konseyi kararını defalarca hatırlattı.

Mnatsakanyan, sunucunun bu sözleri karşısında söyleyecek bir şey bulamadı. Karabağ'ın bağımsız bir bölge olduğunu iddia eden Mnatsakanyan, Ermenistan'ın bunu savunduğu öne sürdü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...