Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan “hafta sonu evde kalın” dedi, bakan parka çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
Başbakan “hafta sonu evde kalın” dedi, bakan parka çıktı

DÜNYA Haberleri  / HABER MERKEZİ

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, bir video yayımlayarak salgın sebebiyle insanları hafta sonu evde kalmaya çağırdı ve dışarı çıkmadan önce “iki kere düşünmelerini” istedi.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, bir video yayımlayarak salgın sebebiyle insanları hafta sonu evde kalmaya çağırdı ve  dışarı çıkmadan önce “iki kere düşünmelerini” istedi. Johnson ayrıca herkesin sanki koronavirüs hastasıymış gibi davranmasını istedi, virüsün belirti göstermeyen sessiz taşıyıcıları olarak krizi tetikleyebileceklerini, enfekte olacak bir sonraki kişinin de “kendileri” olabileceğini ifade etti. Başbakan, halkı bu şekilde uyarırken, talimata en fazla uyması gereken Sağlık Bakanı Matt Hancock parka çıktı. Hancock, elinde ragbi topuyla Londra’da Queen's Park’ta görüldü. Maske de takmayan Hancock, umursamaz tavırlar sergiledi. Başbakanın talimatına tek uymayan da Hancock değildi. Parkın tıka basa dolu olduğu dikkat çekti.

 

Başbakan “hafta sonu evde kalın” dedi, bakan parka çıktı

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...