Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sürücüsüz Tesla ağaca çarpıp küle döndü: 2 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: Haberler
Sürücüsüz Tesla ağaca çarpıp küle döndü: 2 ölü

DÜNYA Haberleri  / Haberler

ABD'de son dönemde çok sık yaşanan sürücüsüz otomobil Tesla ilgili kazalara bir yenisi daha eklendi. İş adamı Elon Musk'ın sahibi olduğu elektrikli otomobil üreticisi Tesla'ya ait araç ağaca çarptı ve alev alması sonrası içindeki iki kişi feci şekilde hayatını kaybetti. Bölgeye gelen polisler sürücü koltuğunda kimsenin olmadığını belirtirken, bu da aracın sürücüsüz modda seyahat ederken kaza yaptığı iddiasını kuvvetlendirdi.

İş adamı Elon Musk'ın sahibi olduğu elektrikli otomobil üreticisi Tesla bir kez daha kaza haberi ile gündemde. Tesla'nın araçları son olarak Teksas'ta gerçekleşen kaza ile yine kafalarda soru işareti bıraktı.

Sürücüsüz Tesla ağaca çarpıp küle döndü: 2 ölü

Ağaca çarpıp alev aldı
Cumartesi gecesi yaşanan kazada sürücüsüz Tesla ağaca çarptı, aracın alev alması sonrası iki kişi feci şekilde hayatını kaybetti.

Sürücüsüz modda seyahat ediyordu iddiası
ABD basınında yer alan haberlere göre, bölgeye gelen polisler sürücü koltuğunda kimsenin olmadığını belirtti. Bu da aracın sürücüsüz modda seyahat ederken kaza yaptığı iddiasını kuvvetlendiriyor.

Sürücüsüz Tesla ağaca çarpıp küle döndü: 2 ölü

İlk değil, belli ki son da olmayacak
ABD'de sadece Mart ayında Tesla araçlarının kazalarıyla ilgili 27 soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...