Prens Harry ABD’ye kraliyet ailesindeki problemlerini çözemeden döndü

Düzenleyen:
Prens Harry ABD’ye kraliyet ailesindeki problemlerini çözemeden döndü

DÜNYA Haberleri

Kraliyet görevlerini terk ederek karısı Meghan Markle ve çocuğuyla birlikte İngiltere’den ayrılıp ABD’ye yerleşmesi sonucu Prens Harry ile ailesi arasında ilişkiler bozulmuştu.

Çiftin geçtiğimiz aylarda bir televizyon kanalında kraliyet ailesine ağır suçlamalarda bulunması, ilişkileri büsbütün kopardı. Dedesi Prens Philip’in cenaze merasimine katılmak için bir sene aradan sonra İngiltere’ye gelen Harry, buradan küskünlükleri geride bırakarak ABD’ye dönmeyi umuyordu. Kraliyet kaynakları, İngiltere’de küs olduğu kardeşi Prens William ile babası Prens Charles ile görüşme fırsatı bulan Harry’nin California’daki evine eli boş döndüğü ifade ediliyor. Prensin, Kraliçe Elizabeth’in bugün yapılacak doğum günü kutlamalarına katılmaması da bunun bir delili olarak gösteriliyor. Harry’nin, doğum gününe katılmak için İngiltere’deki ziyaret süresini uzatması bekleniyordu. Harry, koronavirüs tedbirleri sebebiyle ABD’de 10 gün karantinada kalacak. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...