Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meksikalı seri katilden kan donduran itiraf! Cesetleri yemiş

Meksikalı seri katilden kan donduran itiraf! Cesetleri yemiş

DÜNYA Haberleri

Meksika'da tutuklanan 72 yaşındaki seri katil, 20 yıl boyunca çok sayıda kadını öldürdüğünü ve cesetlerini yediğini itiraf etti.

Meksika'da geçtiğimiz hafta 34 yaşındaki Reyno Gonzalez Amador’un kaybolmasının ardından Meksika polisi, 72 yaşındaki şüpheli Andres N. hakkında soruşturma başlatmıştı. Soruşturma kapsamında Andres N.'nin 18 Mayıs tarihinde tutuklanmasının ardından, şüphelinin evinde arama yapılmasına karar verilmişti.

KURBANLARIN KIYAFET VE KİMLERİ EVİNDEN ÇIKTI
Andres N.'nin evinde yapılan aramada ise birçok kadına ait eşya ve kemik kalıntılarına ulaşıldı. Ele geçirilen kalıntı ve eşyaların arasında kadın kıyafetleri, kadınlara ait kimlik kartları, kemikler, kafa derileri, kafatasları, palalar ve oyma testeresinin yanı sıra zanlının işlediği düşünülen 20 cinayete ilişkin ses kaydı da bulunduğu bildirildi.

İTİRAFI KAN DONDURDU
Mahkemede itirafta bulunan Andres N.'nin açıklamaları dinleyenlerin kanını dondurdu. Yaptığı konuşmada, Andres N., 20 yıl boyunca çok sayıda kadını öldürdüğünü ve cesetlerini yediğini itiraf etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...