Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Covid-19 kısıtlamalarından kaçmak için uçakta düğün yaptılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Covid-19 kısıtlamalarından kaçmak için uçakta düğün yaptılar

DÜNYA Haberleri  / İHA

Koronavirüsün en çok etkilediği ülkelerden olan Hindistan'da vaka sayıları yükselmeye devam ediyor. Ülkede kısıtlamalar nedeniyle toplu etkinliklerin yasaklanması nedeniyle bir çift, yolcu uçağında düğün yaptı.

Hindistan'da koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler, halkı farklı çözümlere yöneltti. Günlük vaka sayısında rekor kırmaya devam eden ülkede bir çift, Covid-19 kısıtlamalarından kaçmak için kiraladıkları yolcu uçağında düğün yaptı. İki saat süren ve sosyal mesafe ile maske kuralına uyulmadığı görülen uçaktaki düğüne 161 kişi katıldı. 

Hindistan'da Covid-19 salgını nedeniyle, birçok eyalet ve şehirde sokağa çıkma yasağı uygulaması devam ediyor. Salgınla mücadele kapsamında düğün gibi toplu etkinlikler ise sınırlı konuk sayısıyla yapılıyor.

CAN KAYBI 300 BİNİ GEÇTİ

Hindistan’da son 24 saatte 4455 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı sayısı 303 bin 751’e ulaştı. Son 24 saatte 222 bin 315 vakanın kayıtlara geçtiği ülkede toplam vaka sayısı ise 26 milyon 752 bin 447 olarak açıklandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...