Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Timsah saldırısıyla komaya giren genç kız uyandı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Timsah saldırısıyla komaya giren genç kız uyandı

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

İngiltere'de Berkshire'da yaşayan 28 yaşındaki Melissa Laurie, ikizi Georgia ile birlikte tatil için gittiği Meksika'nın Oaxaca şehrinde gölete girmiş ve timsah saldırısına uğramıştı. Saldırıdan sonra komaya giren genç kız, uyanınca önce kendisini kurtaran kardeşine teşekkür etti.

 Melissa, 3 metrelik timsah tarafından suyun altına sürüklenirken, genç kadının yardımına tecrübeli bir dalgıç olan ikizi koşmuş ve Georgia, timsahı yumruklayarak kardeşini kurtarmıştı.

Melissa aldığı derin ısırık yaralar ve enfeksiyon sebebiyle komaya girerken Gorgia da elinden yaralandı ve tedavi sonrası taburcu oldu.

'ONA MİNNETTARIM'

Günlerdin yoğun bakımda kalan Melissa, saldırının ardından ilk kez konuştu.

Hasta yatağından kısa bir sesli mesaj yayımlayan Melissa, “Georgia benim için timsahla boğuştu. Saldırıdan canlı çıkmamı sağladığı için ona minnettarım” dedi.

Daha önce kızının durumunu “Akciğerlerine su dolmuş. Kan kusuyordu. Ciğerlerinde yırtık olabilir” sözleriyle anlatan annesi Sue Laurie da, “Georgia, kardeşinin yoğun bakımda çektiği fotoğrafını yayımladı. Melissa’yı saldırı sonrası ilk kez gördük. Biraz daha iyi görünüyordu” diye konuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...