Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Malezya'da aşı merkezinde 204 çalışan pozitif çıktı!

Düzenleyen:
Malezya'da aşı merkezinde 204 çalışan pozitif çıktı!

DÜNYA Haberleri

Güneydoğu Asya ülkesi Malezya koronavirüs ile mücadele kapsamında kullanılan aşılama merkezlerinden birinden gelen haberle sarsıldı. Tam 204 aşı merkezi çalışanının Kovid-19 pozitif çıktığı merkez kapatıldı.

Yaklaşık 2 senedir tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında aşılama kampanyaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

204 AŞI MERKEZİ ÇALIŞANI POZİTİF ÇIKTI

Malezya'nın Selangor eyaletindeki bir koronavirüs aşı merkezi 204 sağlık çalışanının Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine bir süreliğine kapatıldı.

Ulusal Kovid-19 Bağışıklığından Sorumlu Bakan Hayri Cemaleddin, Şah Alam kentinde aşı merkezi olarak kullanılan IDEAL Kongre Merkezinde 2 çalışanın 10 Temmuz'da Kovid-19 belirtisi göstermesi üzerine merkezdeki bütün çalışanlara toplu test yapıldığını açıkladı.

AŞI MERKEZİ GEÇİCİ OLARAK KAPATILDI

Hayri, testler sonucunda 204 çalışanda Kovid-19 virüsünün görüldüğünü kaydetti ve aşı merkezinin bir süreliğine kapatıldığını ifade etti.

MALEZYA'DA KORONAVİRÜS

Günde 300 bin civarında Kovid-19 aşılamasının yapıldığı Malezya'da şimdiye kadar 11 milyon 366 bin 710 kişiye birinci ve ikinci doz aşı uygulandı.

Malezya'da toplam 844 bin 870 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıkarken virüs kaynaklı can kayıplarının sayısı 6 bin 260'a ulaştı.

Ülkede günlük Kovid-19 vakalarında 8 bin ve üstü dolaylarında artış oluyor.

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...