İnanılmaz kurtuluş! 24 saat sonra böyle çıkarıldı

Düzenleyen:
İnanılmaz kurtuluş! 24 saat sonra böyle çıkarıldı

DÜNYA Haberleri

Çin'de sel sonrası meydana gelen çökmede enkaz altında kalan bebek, 24 saat sonra burnu bile kanamadan kurtarıldı.

İnanılmaz kurtuluş Çin'de yaşandı. Sel sonrası can kayıpları ve yıkımlarla karşı kalan Çin'de beklenmedik bir kurtuluş meydana geldi. Sele bağlı çökme yaşanan evin enkazında kalan bir bebek, 24 saat sonra malozların arasından sağ salim çıkarıldı.

BEBEK KURTARILDI, ANNE İSE HAYATINI KAYBETTİ
Geçtiğimiz Salı günü Çin'in Henan eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel ve heyelanda şu ana kadar 33 kişi hayatını kaybederken, kayıp 8 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Eyalete bağlı Xingyang kentinde Salı günü yağışın ardından meydana gelen heyelan nedeniyle çöken bir evde, anne ve bebeği enkaz altında kaldı. Ekiplerin çalışmaları sonucu bebek, enkazdan 24 saat sonra sağ olarak çıkarılırken, o anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Hastaneye kaldırılan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, annesinin ise cansız bedenine ulaşıldığı açıklandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...