Avustralya’da “1 numaralı halk sağlığı düşmanı” yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Avustralya’da “1 numaralı halk sağlığı düşmanı” yakalandı

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Avustralya’da 14 Ağustos’ta Covid-19 testi pozitif çıkan Anthony Karam (27), kendisini evde izole etmesi gerekirken karantina kuralına uymadı.

Bir apartmanın asansöründe öksürürken çekilmiş kamera görüntüleri ortaya çıkan Karam “halk sağlığı için 1 numaralı düşman” olarak kabul ediliyordu.

Polisin yakalamak için iki hafta boyunca yaptığı aramalar nihayet sonuç verdi ve Karam, Sidney'in batısında bir apartman dairesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Polis, önlük, maske, eldiven ve yüz siperliği taktığı genci karakola götürürken apartman önünde toplanan halk, coşkulu tezahüratlarda bulundu.

Teşhis sonrası genci evinde bulamayan sağlık görevlileri, şahıs telefonlara da cevap vermeyimce olayı polise bildirmişti.

Karam, maske takmamak, izolasyon kurallarına riayet etmemek ve koronavirüs kurallarını ihlal etmek gibi toplam 13 suçla itham ediliyor.

Avustralya’da “1 numaralı halk sağlığı düşmanı” yakalandı

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...