Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İngiltere’nin en genç ninesi! 33 yaşında anneanne oldu

Düzenleyen:
İngiltere’nin en genç ninesi! 33 yaşında anneanne oldu

DÜNYA Haberleri

İngiltere’de kariyer hayatlarını bir düzene sokulması endişesiyle çoğu evli kadın, 30’lu yaşların başında çocuk sahibi oluyor. İngiltere’de yaşayan 33 yaşındaki Gemma Skinner isimli kadın ise çocuğu değil torunu dünyaya geldi.

İngiltere’nin Buckinghamshire şehrinde yaşayan Skinner, 17 yaşındaki kızının doğum yapmasıyla ülkenin en genç anneannesi unvanını aldı.

EN GENÇ ANNEANNE OLDU

Çocuk ruhlu Skinner, “Annenanne olmak başlarda bana ağır geldi ama yavaş yavaş bunu sevmeye başladım” dedi.

İngiltere’nin en genç ninesi! 33 yaşında anneanne oldu

“TORUNUM OLDUĞUNU SÖYLEYİNCE ŞAŞIRIYORLAR”

Genç anneanne, “Geçen gün daha bir haftalık torunum Larosa Maè ile birlikte dışarı çıktım. Görenler ‘Çocuğunuz mu’ diye sordular. Torunum olduğunu söyleyince hayretler içinde kaldılar” diye konuştu.

KIZINI DA 16 YAŞINDA DÜNYAYA GETİRMİŞ

Skinner da kızı Maizie’yi 16 yaşındayken dünyaya getirmiş. Hastanede hemşirenin kızıyla kendisini kardeş zannettiğini belirten Skinner, artık bu tür olaylara alıştıklarını söyledi. Kızının hamile olduğunu olduğunu öğrenince endişelendiğini, çünkü kendisinin de küçük yaşta zor bir doğum yaptığını ifade eden Skinner, şöyle konuştu: “Korktuğum gibi doğum çok zor geçti. Ama çocuk doğunca çekilen tüm sıkıntılar unutuluyor.”

İngiltere’de ortalama ilk kez anne olma yaşı 29, ilk kez anneanne olma yaşı ise 63.

İngiltere’nin en genç ninesi! 33 yaşında anneanne oldu

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...