5 kişilik aile yok olmuştu: Cinayetlerin sırrı çözüldü

Düzenleyen:
5 kişilik aile yok olmuştu: Cinayetlerin sırrı çözüldü

DÜNYA Haberleri

Almanya'da 5 kişinin evlerinde ölü bulunmasının ardından, cinayeti işleyen kişinin ailenin babası olduğu ardından da kendisini öldürdüğü öğrenildi.

Almanya'nın başkenti Berlin'de yaşayan 5 kişilik aile evlerinde ölü olarak bulunmuştu. C,nayetlerin ardındaki sır perdesi polis tarafından açıldı. Ailenin babası oğlan Meslek lisesi öğretmenin Devid R'nin eşini ve 3 çocuğunu öldürdükten sonra intihar ettiği ortaya çıktı.

TUTUKLANMA KORKUSUYLA DEHŞETİ YAŞATTI
Başsavcı Gernot Bantleon tarafından yapılan açıklamada, Devid R'nin eşi adına sahte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı sertifikası düzenlettiği, bunun ortaya çıkmasının ardından tutuklanma korkusuyla eşini ve 3 çocuğunu öldürdükten sonra intihar ettiğinin belirlendiği ifade edildi.

Devid R'nin kendisi ve eşinin tutuklanması durumunda devletin çocuklarını elinden alacağı korkusuna kapılıp panik yaptığı, bu nedenle tüm aileyi öldürdüğü belirtildi.

Devid R'nin eşi Linda R'nin de öğretmenlik yaptığı ve aşı sertifikasının sahte olduğunun tespit edilmesinin ardından savunmasının istendiği ancak buna bir cevap vermediği öğrenildi.

Almanya'da Kovid-19 aşı sertifikasında sahtekarlık suçu işleyenler hakkında para cezası dışında 5 yıla kadar hapis cezası ile dava açılabiliyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...