Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yunan basınında Türkiye paniği! SİHA'ları kuklalarla durdurmaya çalışacaklar

Düzenleyen:
Yunan basınında Türkiye paniği! SİHA'ları kuklalarla durdurmaya çalışacaklar

DÜNYA Haberleri

Son aylarda silahlanmaya ayırdığı pay ile gündeme gelen ve birlikleri ile silah sistemlerini güçlendirmeye çalışan Yunanistan'ın medya kanadından, Türkiye'nin yerli ve milli SİHA'larıyla başa çıkmak için ilginç bir yöntem gündeme getirildi. Yunan medyası, başa çıkamadıkları Türk ordusuna karşı 'aldatma taktiği' uygulanması gerektiğini belirtti.

Yerli ve milli silah üretiminde son yıllarda büyük bir hamle yapan ve adeta yükselen güç haline gelen Türkiye, dünya basınında yer almaya devam ediyor. Gücüne güç katan Türk savunması SİHA'larıyla adından söz ettirirken, askeri alanda yaptığı ihracatlarla da gündemde yer alıyor. Birçok ülke SİHA'lar için Türkiye'nin kapısını çalarken, komşu Yunanistan büyük panik içerisinde.

YUNAN MEDYASINDAN GÜLDÜREN SİHA TAKTİĞİ

Ege ve Doğu Akdeniz'de gücünü artıran Türkiye'nin SİHA'larıyla boy ölçüşemeyen ve çare bulamayan Yunanistan'da bu kez, Türk SİHA'larına karşı yeni bir yöntem gündeme geldi. Ekonomik darboğazda olan ülke, Türkiye'nin bölgesel üstünlüğüne darbe vurmak için güldüren bir taktiği ortaya attı.

Türkiye'nin askeri gücü karşısında çaresiz kalan Yunan silahlı kuvvetlerinin Türk ordusunu 'kandırması' gerektiğini belirten basın, "Türkiye'yi durdurma planı" çerçevesinde Yunanistan'ın en önemli silahının 'düşmanı kandırmak' olduğunu belirtti. Yunanistan'ın çaresizliğini adeta gözler önüne seren analizde, Yunan ordusunun acilen uzun menzilli vuruş gücü sağlayan silah sistemleri geliştirmesi gerektiği belirtildi.

Yunan basınında Türkiye paniği! SİHA'ları kuklalarla durdurmaya çalışacaklarTürk SİHA'ları 15'e yakın ülkeye ihraç edildi, talep artmaya devam ediyor

"TÜRKİYE'YE KARŞI TEK ÇAREMİZ ŞİŞME KUKLALAR"

Türk İHA ve SİHA'larına karşı koymak için tek çarenin 'kuklalar' olduğu belirtilirken, "Uçaksavarlar, tanklar, TOMB, TOMA, tanksavar ve havan topları gibi ana silah sistemlerinin şişirilebilir kuklaları, muharebe gücümüz açısından Türkiye'ye korkunç bir kafa karışıklığı yaşatacak" sözleri de yer aldı.

Türkiye'ye üstünlük kurmanın tek çaresinin gerçek silah sistemleri ile birlikte aynı yer ve zamanda şişme silah kuklaların kullanılması olduğu belirtilen analizde, bu sistemle Türk SİHA'larının kandırılabileceği belirtildi.

Yunan basınında Türkiye paniği! SİHA'ları kuklalarla durdurmaya çalışacaklar

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...