Dehşete düşüren olay: Emekli maaşı için babasının cesedini aylarca evde sakladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Dehşete düşüren olay: Emekli maaşı için babasının cesedini aylarca evde sakladı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Ölen babasının emekli maaşını almak isteyen kadın, 4 ay boyunca babasının cansız bedenini evinde sakladı. Korkunç olay komşuların ihbarı ile ortaya çıkınca kadın gözaltına alındı.

46 yaşındaki kadın, babasının emekli maaşını alabilmek için kan donduran bir yola başvurdu. Japonya'da 76 yaşındaki babası ile birlikte yaşayan Hiromi Shiratori'nin (46) komşuları, yaşlı adamı uzun bir süre göremeyince durumdan şüphelenerek olayı polise bildirdi. Eve giden güvenlik güçleri, Shiratori'nin babasının cansız bedenine ulaştı.

EMEKLİ MAAŞI İÇİN ÖLÜMÜ GİZLEMİŞ

Gözaltına alınan şüpheli kadının, polisteki ifadesinde babasının geçen Eylül ayında öldüğünü belirttiği, emekli maaşını almayı sürdürmek için ölüm haberini yerel otoritelere bildirmediğini itiraf ettiği öğrenildi.

​Yerel polis, babasının cesedini yaklaşık 4 ay boyunca evde sakladığı tespit edilen kadının tutuklandığını açıklarken, adamın kesin ölüm tarihinin belirlenmesi için detaylı inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...