Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rusya devlet televizyonunda skandal! Hedefleri tek tek açıkladılar: İşte nükleer saldırının haritası

Düzenleyen:
Rusya devlet televizyonunda skandal! Hedefleri tek tek açıkladılar: İşte nükleer saldırının haritası

DÜNYA Haberleri

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta iki ay geride kalırken, Rus televizyonlarından skandal bir paylaşım yapıldı. Rossiya 1’de yayınlanan harita dünyayı ayağa kaldırdı. Rus uzmanlar ve Moskova yanlısı analistler, harita üzerinde Avrupa’da nükleer füze gönderilebilecek şehirleri harita üzerinde gösterdiler. Füzelerle ilgili açıklamalarda bulunan analistler, füzelerin Berlin'e 106 saniyede, Paris'e 200 saniyede ve Londra'ya 202 saniyede ulaşabileceğini belirtti.

İki aydır devam eden Rusya-Ukrayna savaşında gerilim iyice tırmandı. Nükleer silah iddiaları sık sık gündem olamaya devam ederken, Rusya televizyonlarında yayınlanan harita herkesi hayrete düşürdü. Rossiya 1’de yayınlanan haritada Avrupa’nın önemli ülkeleri olan Fransa, İngiltere ve Almanya’nın başkentleri hedef alındı. 

HARİTA ÜZERİNDE GÖSTERDİLER 

Rusya devlet televizyonu Rossiya 1'de savaşın gidişatıyla ilgili açıklamalarda bulunan uzman ve Moskova yanlısı analistler, Rusya'nın Avrupa'da nükleer füze gönderebileceği şehirleri harita ile gösterdi.

AVRUPA’NIN BAŞKENTLERİ HEDEF ALINDI 

Programda tartışan analistler, Rusya'dan fırlatılacak nükleer füzelerin birkaç saniye içinde Avrupa'nın başkentlerine ulaşabileceği dile getirildi. Programda konuşan sağcı siyasetçi Aleksey Zhuravlyov, "Bir Sarmat füzesi gönderirsek Britanya Adaları diye bir şey kalmaz" dedi.

Rusya devlet televizyonunda skandal! Hedefleri tek tek açıkladılar: İşte nükleer saldırının haritasıİşte paylaşılan harita. 

TÜM İHTİMALLER TARTIŞILDI 

Avrupa’nın da nükleer silah ile karşılık verebileceğini belirten başka bir siyasetçi, "Eğer savaş bu noktaya gelirse kimse sağ kalamaz" dedi. Bu açıklamanın üzerine Zhuravlyov, "Her şeye sıfırdan başlarız. Onlar bizi devlet terörü yapmakla suçluyor" dedi.

SANİYE SANİYE AÇIKLADILAR 

Televizyonda yayınlanan haritada Rusya'nın Kaliningrad bölgesinden gönderilmesi durumunda füzelerin Berlin'e 106 saniyede, Paris'e 200 saniyede ve Londra'ya 202 saniyede ulaşabileceği belirtildi. Bir süre önce Putin, ülkesinde geliştirilen hipersonik füzelerin bütün modern savunma sistemlerini alt edebileceğini söylemiş ve sonbahara doğru Birleşik Krallık'ı vurabileceklerini dile getirmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...